dinsdag 7 juli 2009

spinazie pasta salade.

300 gr fussili,  250 gram panir, 1 beker creme fraise (125 gram) 2  zakken spinazie a 300 gram gewassen al plus 2 tomaten in blokjes gesneden en 50 gram geraspte pittige kaas.
Kook de fusilli naar de aanwijzingen op het pak.Bak de panir in een koekenpan lichtbruin en roer de creme fraise erdoor en doe er gemalen peper op naar smaak (bij voorkeur versgemalen peper) dit door de afgegoten fusilli mengen. En dan hand voor hand de spinazie erdoor heen, een zak. En neem dan de pan van het vuur en schep de rest van de pasta door de pasta en voor het serveren de kaas en tomaten blokjes erover strooien. (de panir kan ook vervangen worden door tofu of een andere vleesvervanger!) #bhakta #Piet(er)

Ik heb uw genade nodig

Answers According to the Vedic Version:


Please accept my humble obeisances!  All glories to Srila Prabhupada!!!

.l een paar weken Ik chant nu 16 rondes dagelijks, nu voor een paar weken.Ik heb voor mijzelf het doel gesteld een disciple te worden van een geestelijk leraar, Maar mijn trots zit nog in de weg. Ik vind het heel fijn te associĆ«ren met de toegewijde en houd er ook van om over Krishna te horen van ze. Maar wanneer de toegewijde spreken over hun geestelijk leraar, hoeveel ze van deze houden, en dat deze een persoonlijke relatie met hem hebben, en hoe genadig hij is.Zij praten over het aanraken van zijn voeten, en buigen voor hem,  eerbetuigingen aan hem. De gedachte aan om te buigen voor hem en zijn voeten te verheerlijken, is voor mij moeilijk om te doen, Ik wil wel nederig worden, hoe kom ik hier overheen. Hoe begin ik een relatie met een geestelijk leraar. En kom tot liefde voor hem.Uw nederige dienaar


U heb het .

Omdat ik een spiritueel leraar ben, hebt u al een relatie met een geestelijk leraar! Liefde voor de leraar is niet artificieel. Het ontwikkelt zich natuurlijk door de zes wederzijdse uitwisselingen met de geestelijke leraar, dat zijn deze.

1 . Giften geven aan de leraar.        2 Giften ontvangen van de leraar  3Prasadam geven aan de leraar.     4Ontvangen van Prasadam van de leraar.         5.  Je hart openen voor voor de geestelijk leraar(zoals je net gedaan hebt)   6. Houdt je hart hart open voor hem als hij ziin hart opent voor jou ?( ik hoop dat u het nu   doet                                                                                                                          Eenvoudig gezegd doe deze zes bovenstaande  met een geestelijk leraar en alles komt dan als vanzelf  , maak u niet ongerust  dat u iet s vreemds hoeft te doen. In onze  Krishna consciousness movement  Srila Prabhupada dat blind volgen veroordeelt wordt.   

 Sankarshan Das Adhikari

Hoe draag je een sari in meermin, staart

klik hier voor  andere manieren om een sari te draperen