woensdag 20 januari 2010

Boeddhisten en Bhagavan met Jesus, vele boeken een essence

Gelezen, boeddhisten geloven in de goden net als overal in India gebruikelijk is. Hoe weet men nu of men gerealiseerd is?
Wanneer u uw gezicht voelt bewegen, of vertrekken zonder de aanleiding te bemerken dan bent u gerealiseerd, iets wat moeilijker te aanvaarden is, heeft u afkeer dan is het uw geest, secu vals ego. De ziel is sat cit ananda deze heeft kennis gelukzaligheid en eeuwigheid de rest is vals ego een laag die de ziel bedekt, begeerte jaloezie allemaal uit uw Maya of materiƫle opvoeding, dit staat al in de bijbel vermeld die velen op school gehad hebben, of uitden treuren hebben moeten leren, of er naar geluisterd. Jesaja en Elia uit de woestijn, zie ook de rshi of yogi ver van de mensen af mediteren ivm dit onderwerp, vasten. De mens moet zijn goede eigenschappen ontplooien zoals in Bhagavad gita en ook in de bijbel vermeld staat,dit kan door yoga dan komt men zijn verlangens en diepere gevoelens te weten. En hierdoor kan men zijn juk of modern zijn programmering afwerpen. . Liefde voor God blijft dan de essence van al deze heilige geschriften,Christus, Krishna, Rama of de avataar Boeddha, scheelt er nu iets aan mij?

Basilicum niet alleen voor in de keuken!

Basilicum is een kruid waarvan de bladeren worden gebruikt in de keuken. Basilicum heeft een sterke geur en aroma en wordt vooral veel...