donderdag 23 december 2010

Iskcon. Marutvati Devi Dasi is van ons heengegaan.

Zeer droevig nieuws...
Ingezonden door anasuya op December 21, 2010 - 17:39
Het is met groot verdriet dat we het heengaan van Marutvati Devi Dasi, een prachtige discipel van Srila Prabhupada, aankondigen. Ze is van deze wereld heengegaan onder begeleiding van haar familie op de ochtend van 15 december in Soest, hun thuis in Nederland. Haar heengaan is het einde van een lange, moedige strijd met kanker.

Het is met groot verdriet dat we het heengaan van Marutvati Devi Dasi, een prachtige discipel van Srila Prabhupada, aankondigen. Ze is van deze wereld heengegaan onder begeleiding van haar familie op de ochtend van 15 december in Soest, hun thuis in Nederland. Haar heengaan is het einde van een lange, moedige strijd met kanker.

Ze was een uitzonderlijk hartelijk persoon, steeds vol energie en leven. We zullen haar zeer missen en betuigen onze oprechte deelneming aan haar familie en vrienden, vooral aan haar echtgenoot en haar drie dochters Vraja Sundari, Rasarani en Sarada Sarita, en Baladeva, haar stiefzoon. We bidden dat Heer Krishna hen allen zegent met de kracht om door deze moeilijke tijden te komen. Zij en haar familie zijn grote steunpilaren van Radhadesh, ze komen op bezoek wanneer hun drukke schema het toelaat. Op Srila Prabhupada’s overlijdensdag 2009 sprak Marutvati Dasi over haar realisaties over haar spiritueel leraar. Rudradeva Dasa en Visakha Devi Dasi uit de VS en Jaya Bhadra Dasi uit Canada spraken ook op die gelegenheid. Meer over haar op de Radhadesh site

maandag 20 december 2010

Een negatief commentaar zegt meestal meer over de persoon zelf…….

Commentaren? Een commentaar is wat ik nu schrijf, op de wereld, of een verslag van een dag in mijn leven. Commentaar krijgen waarom ik schrijf, ik maak mijn spaties te groot en taal fouten op zijn tijd. Nu dat is correct, maar dit noemt men ook commentaar.Eigenlijk wordt het meestal negatief gezien! Nu ik beken ik vond het niet prettig, mijn geest kwam in opstand hier tegen. Waarom leest iemand niet wat ik schrijf? In plaats van, wat wel mag mij attenderen473px-Foster_Bible_Pictures_0009-16yyy op spelfouten dan kan ik deze corrigeren, waar ik ook dankbaar voor ben. Maar, weer commentaar, waar schreef ik eigenlijk over? Het was een gebed, en ook voor kinderen een stukje. Kijk ik ben niet boos, maar teleurgesteld, gaat het om mijn creativiteit of ABN Nederlands? Ik schrijf, en daardoor uit ik mij, daardoor komen mijn gedachtes naar boven en die leg ik vast. En door dit te doen bevrijd ik een deel van mijzelf, mijn creatievere zelf. Een gekleurde bril schrijf ik van mij af. Beïnvloedingen van anderen, die ik steeds beter gaat herkennen als ik schrijf. Eigenlijk publiceer ik, en wie daar iets op tegen heeft dat ik mijn religieuze getinte gedachten, en mijn visie op wat ik zie of lees hier neer zet. attendeer ik hierbij op, dat men dit niet hoeft te lezen. En naar een andere blog of site kan gaan, surfen! U hoeft dit niet te lezen!. Eerlijke gefundeerde kritiek mag, zonder schutting taal, of andere taal vervuiling. . Maar beperk niemand om zich geestelijk of spiritueel te uiten.

blogspot Tags van :

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...