zaterdag 15 januari 2011

Stichting De Noordzee beoordeelt duurzaamheid van vis en schelpdieren

Stichting De Noordzee beoordeelt duurzaamheid van vis en schelpdieren

De mossel scoort goed op de meetlat van duurzaamheid. Dat meldt de Stichting De Noordzee. De milieuorganisatie beoordeelt jaarlijks van bijna 90 vissen en schelpdieren hoe de soort er voor staat en de effecten op het milieu. De mossel blijkt op deze aspecten goed tot vrij goed te scoren en is een prima keuze voor de consument!
commentaar
Ik las in de resultaten van een Belgisch onderzoek dat deze wateren waar ook de NL mossel leeft het water van slechte kwaliteit is. Plus de mossel staat onderaan de keten en heeft het meest te lijden van de verslechterende water kwaliteit.Er werd behalve zware metalen ook nog DDt in het water gevonden Blijf verder van vis af, deze is niet geschikt voor de consumptie meer, het evenwicht is nog steeds verstoord in de zeeën en oceanen. De tonijn is bijna op, alhoewel gezond las ik, niet meer eten, deze tracht men nog steeds uit te roeien door over bevissing. Wat is duurzaam verder ieder geval niet de visserij branche. Duurzaam is een huwelijk voor het leven geen consumenten product. En voor de duidelijkheid God bezielde ook de mosselen zoals ook de planten een ziel hebben naar de Nederlandse Bijbel vertaling. De supermarkten verkopen nog vis?

Ganga Sagara mela

Een festival wat gehouden wordt om zich te herinneren dat koning Bhagirathi door zijn inspanningen de Gange naar de Aarde of ook Bhurloka genaamd liet komen . Het vind plaats aan de kust van Bengalen, waar de Gange en de Baai van Bengal samen komen. Hier was de ashram van Kapila deva gevestigd, de avatar.

vrijdag 14 januari 2011

De tuin emotie voor de ziel.

De tuin de tuin van het leven.
Ervaringen, het is belangrijk om te weten dat uw ervaringen de inrichting van uw geestelijke tuin bepalen, als ankers, samskaar of anartha's genaamd, in spiritueel taal gebruik. Deze ervaringen moeten. De ziel het goede of schone in ons dat door het onkruid, de slechte ervaringen in de tuin van het leven,  belemmerd wordt om zich te ontplooien, en hiervan bewust moet men zich van deze negatieve emoties bevrijden zodat u ware zelf boven komt en blijft. De tuin, het zelf of ziel te verzorgen, die in ieder zijn hart als de zon zijn eigen licht heeft, als het voorjaar, en ook de volheid van de zomer. De ziel kent geen winter! Voor velen was de winter in de geschiedenis, en ook wat wij natuur volkeren noemen de winter gelijk aan de dood. En dan de vreugde na deze koude en donkere dagen. Als de bladeren in het vroege voorjaar zich weer lieten zien, vormen van de takken die verdwenen onder hun groene kleed.  De vogels tot schuil en verblijfplaats dienend, vruchtdragend, wonderschoon is dan de schepping. Zoals ook de ziel. Wie de tuin van het leven onderhoudt die door snel ontkiemend onkruid en slingerplanten als lust, hebzucht en woede steeds bedreigd wordt, om omwikkeld en verduisterd te worden. En hier door als door touwen aan de grond wordt vast gehecht, de materie. Die vaak bedekt is door gevallen vruchten, en een wonderschoon bloemenkleed vragend om geplukt geproefd en van genoten te worden. Elke vrucht en bloem. Moet onderzocht worden door ervaring, of het een mogelijke oorzaak van nieuw goed of kwaad, of opnieuw gehecht aan te raken bevat.  Zodat uw tuin in evenwicht blijft, zich geen onkruid meer  kan ontwikkelen in uw tuin of gedachten  wees zacht voor uw speciale tuin. En herinnert u dat voor de heilige lotus ook water en zon nodig is om deze te laten groeien Pieter Franciscus. ik heb hier een uitgebreide of eigenlijk het origineel van de tuin van het leven oorzaak van emoties toch geplaats, ik kwam er niet goed bij los en heb de ingekorte versie gepubliceerd. Dat vond ik eigenlijk het belangrijks pieter Franciscus  (Ananta malik prabhu)


De tuin

De tuin van het leven.
Ervaringen, het is belangrijk om te weten dat uw ervaringen de inrichting van uw geestelijke tuin bepalen, als ankers, sanskaar genaamd, in spiritueel taal gebruik deze ervaringen moeten. De ziel, het goede of schone in ons dat door het onkruid, negatieve ervaringen in de tuin van het leven  belemmerd word zich te ontplooien, en hiervan bewust geworden. Moet men zich van deze negatieve sanskaars bevrijden, zodat uw zelf boven komt en blijft. De tuin te verzorgen, die in zijn eigen hart de zon, zijn eigen licht heeft voorjaar, en ook de volheid van de zomer. De ziel kent geen winter, voor velen was de winter in de geschiedenis en ook wat wij natuur volkeren noemen, is de winter gelijk de dood. En dan de vreugde na deze koude en donkere dagen. Als de bladeren in het vroege voorjaar, zich weer lieten zien. Vormen van de takken die verdwenen onder hun nieuwe groene kleed. De vogels tot schuil en verblijfplaats dienend, vruchtdragend. Wonderschoon is dan de schepping, zoals ook de ziel. Wie de tuin van het leven onderhoudt, die door snel ontkiemende onkruid en slingerplanten als lust, hebzucht en woede steeds bedreigd wordt, om omwikkeld en verduisterd te worden en hier door als touwen aan de grond wordt vast gehecht, de materie. Die vaak bedekt is door gevallen vruchten, en een bloemenkleed vragend om geplukt en van genoten te worden.

ik werd geïnspireerd door de sanskaar bindi (of andersom, ik las een gedeelte van de 1e bladzijde.. en de rest kwam gewoon bij mij op, resultaat zie hierboven.

woensdag 12 januari 2011

Houdbaarheidsdatum

salmonella, gekke koeien ziekte, bijbel Ik walg

Houdbaarheidsdatum

Op de verpakking van producten staat vaak een houdbaarheidsdatum. Deze datum geldt alleen zolang de verpakking nog niet geopend is. Je kunt 2 verschillende soorten houdbaarheidsdata tegenkomen:

  • THT ‘ten minste houdbaar tot’

De fabrikant garandeert dat het product tot en met deze datum van goede kwaliteit is.

Op bederfelijke producten, zoals vlees, zuivel en eieren kan een THT-datum staan. Gebruik na deze datum de zintuigen om de kwaliteit van het product te beoordelen: kijk, ruik, voel en proef. Wil je geen enkel risico lopen, gooi het dan weg.

Ook op houdbare producten kan een THT-datum voorkomen. Vaak is het product na deze datum nog prima te gebruiken. Het kan minder lekker smaken, maar je zult er normaal gesproken niet ziek van worden.

  • TGT ‘te gebruiken tot’

Dit geeft aan tot en met welke datum het product eetbaar is.

Om niet ziek te worden, is het belangrijk om je aan de TGT-datum te houden. TGT staat op producten die kort houdbaar zijn, zoals dagverse zuivel en vleeswaren.

Ik zie hier een tegenstelling in, vlees is toch altijd aan bederf onderhevig, het wordt of ingevroren of bewerkt met zout als voorbeeld. En verder zeggen de zintuigen dat vlees schadelijk is voor de gezondheid, lees de kranten. SAMONELLA SLECHT TE VERTEREN, JACOB kREUSZFELD DE GEKKE KOEIEN ZIEKTE, NU KIJK MEN DAAR NIET MEER NA, maar lees de kranten maar goed. God zei Ik walg van de geur van de rook van verbrand vlees van jullie offer vuren. nu dat doe ik net niet maar lekker is anders vooral bij de grote hoeveelheden knoflook die erbij gebruik worden. En dan vis gebakken vislucht op het portiek, echt dat ruikt u na 2 dagen nog. Je moet dat maar van duizenden aangeboden krijgen. Ik walg staat er dan ook in de Bijbel.

 http://www.etenisomopteeten.nl/slim-kopen/houdbaarheidsdatum

Genesis niet in 24 uur

Het Boek Genesis

Het Boek Genesis - In Het Begin...
Het Boek Genesis is het "Boek van het Begin" in de Bijbel. Genesis, Grieks voor "Oorsprongen", beschrijft de Schepping van alle dingen in zes dagen van letterlijk 24 uur, de Zondeval van de Mensheid en de Vloek, het daaropvolgende Wereldwijde Maritieme Cataclysme (Noach's Zondvloed), de Verspreiding vanuit Babel, en uiteindelijk de geboorte van de Joodse Natie. Samen beslaan deze gebeurtenissen ongeveer 2370 jaar van de geschiedenis van de Aarde. Het Boek Genesis is in twee hoofddelen opgesplitst: (i) Hoofdstukken 1-11 beslaan de Schepping tot de Verspreiding en (ii) Hoofdstukken 12-50 beslaan de geboorte van Israël, van de roeping van Abram (Abraham) tot de dood en begrafenis van zijn achterkleinzoon Jozef.
Letter op de letter dat betekend letterlijk., 24 uur staat hier dit is een contradictie. De 24 uurs klok is modern. Een meegaan met de wetenschap. hier wordt de metrische denkwijze overgenomen. Een jaar en de tijd zijn door de jaren aangepast om beter te kunnen berekenen, naar een formule. Een gelovig mens die vertrouwt op de origine van dat God schiep dag na dag en ruste de zevende. Er niet een 24 uurs klok was deze uitdrukking is van de wetenschap. Een zonne wijzer geeft dit aan de zon staat op zijn hoogst van de ochtend naar de middag. En dan heeft men de juiste Christelijke of Bijbelse tijdmeting. Zie ook Pasen en Pinksteren vallen elk jaar op een andere datum elk jaar weer  door de kerk op de maan (kalender) afgaat . Als u het doet of anderen noemt de doorsnee gelovige dit naar de moderne vertalingen wichelarij satanswerken. Zo hoort ook de wetenschap in het algemeen gezien te worden, en satan soms ook het vlees genoemd heeft ook de auto en tv uitgevonden. Waar onze kinderen hun Salman Rushdie verzen weervinden.

taartbodem maken zonder oven, basis recept

taartbodem maken zonder oven 200 gram koekjes 80 gram boter, of plantaardige margarine (ongezouten) Basis recept, Je kan allerlei koekjes v...