donderdag 8 december 2011

Bhagavad Gita op Sari

Ik zag deze nieuwe wijze van modieus prediken men doet een sari om met afbeeldingen die taferelen van de Bhagavad gita weergeven, en hup gracieus voor slechts 249 euro (en hand geweven) maakt men bewustwording.Prediken is de essentie!

Ik dacht voor mijn altaar is het wel leuk ik heb nieuwe gordijnen ervoor nodig. Zal ik er twee nodig hebben ? Donaties welkom geef met volle maat en uit uw hart. U weet dat als u mij geeft dit altijd vooruitgang geeft! Lees de boeken erop na! Ik leef alleen, geen vrouw en kind meer ik heb deze na wederzijds overleg verlaten, en lees bijna alleen de heilige boeken plus prediken over onze Narayana en Vishnoe en Damudara en Krishna en Tulasi en de Bhisma parva en Saci Devi en zelfs ook nog over Caitanya en de 6 gosvamis echt mijn manasa geest onthoud het zelfs. Alleen ik loop liever in het wit, of buiten in het zwart nadat ik net de stenen regen die naar mij gegooid werd tijdens een Harinama in de stad en diverse aanvallen tijden de Harinama, die ik normaal 3 a 4 per dag doet in DenHaag. Als ik in burger kleding loopt heb ik minder last, eigenlijk niet.

Basilicum niet alleen voor in de keuken!

Basilicum is een kruid waarvan de bladeren worden gebruikt in de keuken. Basilicum heeft een sterke geur en aroma en wordt vooral veel...