maandag 23 juli 2012

Brandstof perikelen.


Brandstof perikelen.
De berichten in de pers om de ijzeren heilige koe op de weg te houden, zijn altijd weer spitsvondig. De aardolie raakt op, en een belangrijk punt van mijzelf de luchtverontreiniging is dan ook weg, van de verbrande aardolie. En tot mijn grote vreugde de plastic tasjes, synthetische nylon en veel meer, kunstgebitten, geweldig toch! Maar men kan ook op slaolie gaan rijden en houtvergassers, niet nieuw natuurlijk maar wie weet dat nog? Dat zijn weer dikke subsidies van verontruste aandeelhouders van Unilever. Die een nieuw aandrijfmiddel voor het reeds uitgevonden wiel menen te aanschouwen. Dat diesels eenvoudig op mosterdzaadolie kunnen rijden was hier al bij de boeren bekend tijdens de eerste olie crisis. Kon in de bermen gekweekt worden, maar een maar ze deden dit niet zoals hun Amerikaanse collega's die hun machines wel op zelfgestookte alcohol en geproduceerde olie lieten draaien, nog geen twee cent de liter.Zelfs zonder toestemming van de regering, zelfs zonder subsidie. Hieronder wat nieuws uit de labora en wetenschap wereld.
Tabak staat op het punt om door te breken ​​als biobrandstof, dankzij recent onderzoek van het Lawrence Berkeley National Laboratory. Dat zou nogal een omslag zijn voor de tabaksindustrie, een tak waar over het algemeen weinig positiefs over te melden is. bron http://www.groen7.nl/tabak-als-bron-voor-biobrandstof/
Tabak wordt niet gebruikt voor voedselproductie, hetgeen bijvoorbeeld een nadeel is bij biobrandstoffen uit mais. En het houdt de kleine tabaksboeren aan het werk.
Alternatieve brandstoffen niet goedkoper. De overheid is toch structureel verslaafd aan de miljarden belastinginkomsten uit heffingen op motorbrandstoffen. “Als we morgen op water zouden kunnen rijden dan zou de overheid zeer snel manieren vinden om 1 liter water als benzine te belasten met minimaal dezelfde euro belastingdruk die nu op benzine zit”, aldus van Selms  namens United consumers.                                                                                                                                                                                                                                                       (red bhaktablog ) Dat doet men nu wel op de waterleidingen en transport. Zo ik al eerder heb geschreven op is op! Creatie of evolutie, zelf maken is nog steeds moeilijk, asembleren, of samenstellen doet men uit aanwezige elementen, en grondstoffen zie Genesis, en God schiep de Aarde en gewassen en veel meer, en de Sri Isopanishada

zondag 22 juli 2012

Fotojournal DIY Hoe maak ik een vintage kaart! Met nieuwe uitgebreidehandleiding

Weer een opmerkelijke foto die als template kan dienen voor een familie foto in zwart-wit sepia voor de oude look.De sepia look of uiterlijk kan u bijna in elke fotobewerkings programma eenvoudig voor elkaar krijgen. Er zijn erveel zoals Paint+ en de fotobewerking software van MS live ook gratis. Ook neem een uit elkaar gevallen boek, een met geen waarde gaarne,neem het voorblad of die van achterin die zijn meestal leeg plak deze met verwijderbaar tapee op een a4. En print hierop de foto! Als ude foto goed erop wilt hebben,maak op gewoon a4 een zwartwit afdruk van uw foto op de zuinigste stand. En plak hiet uw ├Âude vel papier"uit het boek op evenn mikken vast plakken of tape'n en weer in de printer, leg de goede kant boven, dit moet u even uitproberen, want dit is bij alle printers anders, en plak de pagina dan in het boek terug of lijst deze in. En de kettingtjes en dergelijk kan u erzelf bijleggen ofopplakken, dit is een soort stilleven zie foto. En niet zo moeilijk zonder photoshop te maken. Bhakta Piet(er).!.

Journal van internet met fotobewerking

Dit vond ik wel een leuk idee, om de foto van Damodara hierop het zeil van de boot te plaatsen. Zo behelp ik mij zonder Photoshop maar ik vind de resultaten wel leuk. Bhakta Piet(er). ps een foto ergens op zoals deze laat een berichtje achter.

Wat is een Journal, of een artjournal. deel 2

Deel twee van hoe en wat van een journal. Ik zelf hou op deze blog een journal bij, en ook op papier met tekeningen, en schilderingen, met foto’s.  zo ook  op deze post, omdat ik deze berichten op de blog zet heet het een post, en hiervoor  heb ik er deze postzegels bij geplakt. Zo krijg je associatie of een herinnering aan brief of kaart. Zie bijvoorbeeld de Ratha yatra affiches die op deze blog staan onder ratra of foto’s daar ben ik dan heen geweest en op  deze manier heb ik er een geheugensteun bij om zo een dag te beter te kunnen herinneren. Bhakta Piet(er)

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...