zaterdag 7 september 2013

SRI SIDDHA-BAKULA Bhajana Kutir van Namacarya Srila Haridasa, zijn kutir afgebeeld op een plaquette

De beeltenis in het midden, beeld uit dat Haridasa dasa Thakura die niet in de tempel mocht komen in Jagannatha puri omdat hij uit een moslim familie kwam, een yavana  naar de Indiase onderverdeling naar geloof en afkomst.De boom onstond uit een tandenstoker van Sri Jagannatha, zodat Hari dasa Thakura eronder in de schaduw kon zitten.

SRI SIDDHA-BAKULA Bhajana Kutir van Namacarya Srila Haridasa Thakura in Sri Ksetra Jagannatha Puri Dhama

Sri Siddha-Bakula is gelegen in Gambhira Temple op de Bali Sahi road in Sri Jagannatha PuriDhama.

Dat Hari dasa Thakura de genade van de Hare Krisna Lolita magica mantra naar het vers, vertaald bhajan kreeg van Mahaprabhu.

152 foto’s ui NYC bhakticenter met Radhanatha svami

152 photos: Preaching program at the Bhakti Center of NYC with Radhanath Swami  (klik op de teks voor de link)

Groot gouden beeld van Vishnoe ontdekt in tempel India.

De tempel staat inIndia maar de auteur van het artikel heeft waarschijnlijk een schok gehad door de waarde in goud te vermelden dan het adres om darshan te kunnen doen. Exclusief voor de lezers en bezoekers van Bhaktamagazijn Hiran Vishnu de gouden Garbhadakasayo Vishnu. (PS dat lijkt een echte puur gouden Yonilingam voor Heer Vishnu zijn slangenbed) Biljoenen in dollars!!

donderdag 5 september 2013

De Haagse markt groenten en fruit!

Op de Haagsche markt is uw euro meer waard dan in de supermarkt, bloemkolen vaak goedkoper daneeneuro, en het fruit is veel voordeliger, ik kocht laats 3 ja drie mango’s voor een euro. Twee bakken druiven een euro, blauwe druiven van 2,95 een pond op de markt heeft u daar een kilo voor dezelfde soort en kwaliteit. Zo heeft u ook vast wel een markt in de buurt die voordeliger is. En als u gaat, ga  met een vriendin en deel een kilo dan is het nog voordeliger, en u hoeft niets weg te gooien.

PS, bent u  zo iemand die een duur wasmiddel blijft kopen alleen voor de geur? Die geur komt vaak van parfum en is het vervuilende van het wasmiddel. ook vaak de reden dat iemand allergische reacties kan krijgen. “Goedkope”wasmiddelen zit hetzelfde in als de meeste dure.

Bespaar 15 euro per jaar minimaal.

Koop geen plastic tasjes, neem een eigen tas mee, weiger plastic tassen, en als men dat lastig vindt, dat vindt u dat van hun dan maar ook.

52 x 015 = een tas per week = 7.80 de meeste hebben een gemiddelde van twee kooptassen! En als u dit zichzelf aanleert wordt u nog milieubewust ook. Het is allemaal God zijn energie, en Hij gaf hun allemaal een deel dat wilt u toch niet aan plastic tassen op gaan maken? Naar de Sri Ishopanishad

Weg met kant en klaar. Column

 

Wanneer je klant en klare sauzen koopt, of zakjes zijn deze vaak, zout en sterk van smaak. En als vegetarier mijdt u dit aangezien er ook mono en dygliceride in verwerkt zijn laat staan al die E nmrs. En nog belangrijker een zelfgemaakte saus is goedkoper, en beter van smaak. Een voorbeeld tomaten saus voor een pizza of macaroni. Een blik tomaten een theeleper orogana, een lepel suiker plus wat zout, gedroogde peterselie erbij, en klaar alleen even laten pruttelen.

Als u op een pak pannenkoeken meel kijkt meestal staat het op de zijkant ziet u bloem en rijsmiddel als ingriedenten. Conclusie een pak zelfrijzend bakmeel van 40 cent een kilo doet hetzelfde!

En als u wilde weten waarom de suiker door de tomatensaus gaat anders smaakt deze zuur, werkt ook goed in de tomatensoep

woensdag 4 september 2013

Spirituele agenda 2013, Eckhart Tolle in The Netherlands op18 Oktober.

De Doelen, de filosoof Eckhard Tolle geeft een lezing over de kracht van in het nu zijn, hij is niet alleen een van de bekendste maar ook een van de duurste om te bezoeken. De entree is 66 \ 88 euro!

PS,Ik heb nog een boek van hem voor net geen 30 euro incl verzendkosten en ik geef binnenkort een workshop over aandacht en aandacht training. Gestoeld op realisaties en meditaties Rskesh yogis en bhakta’s. En ervaringen van vanaprhastr. Met deze inwijding in de hogere aandacht technieken en meditaties verbeter u niet alleen uw dagelijks welzijn, maar ook uw japa mala meditatie, devotie stijgt naar een hoger peil.

voor meer info volg  bhaktamagazijn bhakti op facebook

Hoe draag je een sari in meermin, staart

klik hier voor  andere manieren om een sari te draperen