maandag 17 november 2014

Stel je open voor je eenvoud,

 

Stel je open voor de eenvoud, en er komt steeds meer kennis en kracht naar jou toe.je van grootouders of voorvaderen. Eenvoudige oplossingen eenvoudige remedies. Al ver voor de moderne dokter en wetenschap bekend. Eenvoudige regels, ook voor jouw omgang en gebruik van deze planeet. en er komt meer naar jou toe, dingen en oplossingen waarvan men het bestaan bijna vergeten was.Stem jezelf nu af op eenvoud, soberheid, stop je eigen verspilling. Wees een voorbeeld voor anderen.

#bhakta piet(er)

zondag 16 november 2014

Dit is de eerste en laatste wet

De wet van reactie en Gevolg.
Dit is de eerste en laatste wet, men noemt het vaak karma. En dit is omdat wij allen in verbinding staan, als schakels, een oude Sanskriet tekst luidt alles houdt verband met mij als parels aan een snoer geregen. Wij zijn een van die parels en  een van de kostbaarste ben jij!  En jij bent ook prachtig, zo niet de allermooiste!. En zo zijn er meer parels dan er druppels water zijn in alle oceanen bij elkaar. Dit is de waarheid die doet inzien, enerzijds hoe ontzaglijk lang dat snoer moet zijn, maar ook een schier ontelbare hoeveelheid parels.. En dat wij hierdoor allemaal verbonden met elkaar zijn. Niet alleen mensen maar ook de vissen en de dieren en planten. Dat wij klein zijn, maar tegelijker tijd ook ontzagwekkend groot. Omdat wij allemaal die goddelijke vonk in ons hebben, de ingeblazen levensadem, de ziel. door #bhakta Piet(er)

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...