zaterdag 3 oktober 2015

Engelen staan altijd klaar om te helpen

Engelen staan altijd klaar om te helpen, maar zij moeten wel jouw  vrije wil respecteren, dat is een soort wet. Dus altijd gewoon om hulp vragen. Als het ware de engelen uitnodigen om je te helpen. Door te praten (ook in gedachten), of te bidden. Een hulpmiddel is mediteren, of beter aandachtig zijn. Schrijf je hulpvraag op! Of wat jij met de engelen wilt delen van te voren even opschrijven                                                                                            En versterk jouw aandacht door te oefenen door naar een foto van een schilderij of beeld van een engel of meerdere engelen te kijken, . Vraag ook er om dat ze in je dromen willen komen, richt je aandacht, En nogmaals mediteer gericht op een verbinding met de engelen door voorgaande aandacht oefeningen te doen. Door dit te oefenen door herhaling vergroot je enorm de kans dat jij de boodschappen van de engelen beter hoort. Wat het contact met de engelen weer verbeterd. #bhaktapiet(er) #bhakta #engelen #meditatie #aandachtoefeningen

vrijdag 2 oktober 2015

Apple-ceo Tim Cook noemt privacy een fundamenteel recht van de mens.

Apple-ceo Tim Cook noemt privacy een fundamenteel mensenrecht, en is fel tegen achterdeurtjes in software.

Dat verklaarde Tim Cook in een interview op Amerikaanse radiozender NPR. Daar sprak de CEO Tim Cook er over dat Apple de data van zijn klanten beschermt  Overheden willen graag dat bedrijven achterdeurtjes dus bewuste kwetsbaarheden in hun software bouwen, met het oog op de bestrijding van criminaliteit."Nationale veiligheid is altijd belangrijk", reageerde Cook, maar geen reden om hun software kwetsbaar te maken, want dan kunnen er meer hiervan gebruik gaan maken. Als er iets is kan men ook Apple om de informatie verzoeken.

Veel meer over http://www.bright.nl/tim-cook-noemt-privacy-een-fundamenteel-mensenrecht

Piet (voornaam) - Piet, soms ook Peter of Pieter, is een veelvoorkomende Nederlandse mannennaam, die is afgeleid van het Latijnse: Petrus, de naam van één van de apostelen van Jezus Christus.

Piet, soms ook Peter of Pieter, is een veelvoorkomende Nederlandse mannennaam, die is afgeleid van het Latijnse: Petrus, de naam van één van de apostelen van Jezus Christus.

Petrus (Grieks: Πέτρος, Petros oftewel 'Rots'; Aramees: Cephas; vernederlandst Sint-Pieter); ook Simon Petrus genoemd; is een persoon uit het Nieuwe Testament en een van de twaalf discipelen van Jezus. Hij geldt voor katholieken als de eerste paus. En voor de orthodoxen als de eerste patriarch. In de kunst en iconografie is Petrus vrijwel altijd te herkennen aan zijn markante grijze baard en de sleutels van de hemel, die het Petrusambt symboliseren. Andere attributen zijn een omgekeerd kruis, vissersnet en een haan.

De verkleinvorm (vaak bij kinderen) is Pietje, Petertje of Pietertje. Er is ook een vrouwelijke vorm: Petronella. De Spaanse vorm is Pedro. De Franse vorm is Pierre.

 

 

Er zijn veel bekende mensen die de naam Piet hebben of hebben gehad, denk bijvoorbeeld aan BhaktaPiet(er)

 

Piet (voornaam) - Piet, soms ook Peter of Pieter, is een veelvoorkomende Nederlandse mannennaam, die is afgeleid van het Latijnse: Petrus, de naam van één van de apostelen van Jezus Christus.

 

Piet, soms ook Peter of Pieter, is een veelvoorkomende Nederlandse mannennaam, die is afgeleid van het Latijnse: Petrus, de naam van één van de apostelen van Jezus

dinsdag 29 september 2015

Be your own goeroe column.

Wees je eigen goeroe, door jezelf te leren openstaan voor boodschappen van buitenaf, eigenlijk ook van binnenuit hou jij ervan je eigen mening te spuien of die van een ander? Dat doen er veel maar doe je het moraliserend. En volg jij dan wel al die punten van je betoog wel zelf? Of praat jij alleen maar na als een papegaai? Het geeft niet als jij dat ooit wel eens gedaan hebt. Deed ik ook vaak zonder er dieper op in te gaan wat ik eigenlijk vertelde. Toen kwam ik erachter dat ik moraliseerde, op de andere neerkeek omdat ze bijvoorbeeld lopend of staande aan het eten waren dat kwam omdat iemand vanaf de asane (ongeveer als een preekstoel) dat zo had verteld. En toen ik erover nadacht, kwam ik op het feit dat ik dit zelf ook regelmatig had gedaan. En ik eigenlijk geen zin er meer in had om een ander daar met een scheef oog voor te gaan aankijken, met zo een bovenkomende gedachte van, ach ach gevallene of duidelijker veroordelend, discriminerend. En er kwam bij mij boven dat wat bij mij die afkeer toen versterkte de oorzaak had, dat heel veel mensen de lege bakjes en zakjes gewoon op de grond laten vallen. En daar ben ik  geheel op tegen. Kijk dan ben je je eigen goeroe.  #bhakta #bhaktapiet(er)

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...