zondag 15 november 2015

Ik houd van elk seizoen maar de herfst!


Ik houd van elk seizoen maar het licht in de herfst en de prachtige kleuren van de bladeren van de bomen en struiken, die prachtige herfstkleuren daar geniet ik echt van.
ik houd van de herfst, vooral van de appelen en peren in overvloed. De lamp gaat wat eerder aan. En dan genieten, genieten van stoofpeertjes en noten pellen
Elke ochtend de bladeren weer opzij, tussen de struiken vegen. En als de kachel weer voor eerst op een koude avond aangaat heerlijk.

Snatam Kaur - Earth Prayer - The Official Music Videohttp://www.spiritvoyage.com/Ras Snatam Kaur has released her first music video for the song Earth's Prayer from her new album Ras. Inspired by her deep love and sense of responsibility for the environment, Snatam says, "My intention for this song and this video is that it will help all of us awaken to our role as stewards of the planet." Directed and photographed by Robin Layton with music produced by Thomas Barquee.

Het Kleine Boekje Een introductie op The Work van Byron Katie

Quote Niemand kan jou vrijheid geven behalve jij. Dit kleine boekje zal je laten zien hoe. door Byron Katie.
 
Dit boekje geeft de essentie weer van The Work van Byron Katie.
Ieder jaar worden duizenden van deze boekjes op verzoek en gratis naar nonprofit organisaties over de hele wereld verzonden, om mensen te helpen de levensveranderende kracht van onderzoek te ontdekken. Als je dit proces nader wilt onderzoeken, raden we je aan te vragen naar Vier vragen die je leven veranderen op plaatsen waar boeken verkocht worden.(ook online)
De boekversie zal je dieper in The Work brengen en bevat vele voorbeelden van de manier waarop Katie mensen begeleidt in onderwerpen als angst, gezondheid, relaties, geld, het lichaam enzovoort Vier vragen die je leven veranderen is ook verkrijgbaar als luisterboek, dat je een onschatbare ervaring biedt door het horen van Katie die The Work doet in live opnames van workshops. 
gratis online te lezen of te downloaden.

http://thework.com/sites/thework/downloads/little_book/Dutch_LB.pdf

Hoe draag je een sari in meermin, staart

klik hier voor  andere manieren om een sari te draperen