zondag 3 januari 2016

De geheimen onthuld, oude kennis komt steeds meer boven

De geheimen onthuld, oude kennis komt steeds meer boven ik las in een yoga magazine dat de levens adem die ons energie verstrekt nodig is. Ik maakte bijna spontaan een pranama eerbetuiging bij het lezen hiervan. Zonder ademhaling (lucht) beste lezer staat het schip, het lichaam stil. Dit is de eeuwen oude conclusie, als men ademhaling- moeilijkheden heeft! wordt er verder geschreven werkt de prana niet goed, dan wordt men ziek, het hart functioneert niet meer hoe het hoort en de longen. U begrijpt mijn punt hoop ik.Dit weet ieder van u uit realisatie,als de adem stokt, dan heeft men tijdelijk of definitief een probleem. De enige remedie is blijven door ademen. Maar wie leert ons ademen, eigenlijk niemand u kan het als vanzelf. Als ik dit soort artikelen leest mis ik iets, zoals velen weten geef ik prana yoga oefeningen (gratis), maar ik pretendeer niet dat ik iemand leer ademen. Ik begeleid en help de aandacht van de persoon zich te laten richten op zijn ademhaling, concentratie is meditatie! Meditatie is bewustzijn, waakzaam op de gedachten stroom en ademhaling.ik kwam een jaar geleden een oudere kennis van mij tegen, zijn vrouw was ziek en hij had het er moeilijk mee. Ziekenhuis in en uit, ik vond en vind dit nog steeds erg dat iemand dit lijden moet meemaken de scheiding van iemand waar men een leven meegedeeld heeft. Zijn vrouw die toen nog in leven was, had hart stoornissen,ik vertelde hem dat ademhaling oefeningen, op basis van mijn prana yoga meditatie dit grotendeels konden verhelpen ik wist niet wat er precies aan diagnose gesteld was. Ik vertelde hem hoe hij en zijn vrouw eenvoudig konden oefenen, mediteren op de ademhaling, En ik kwam hem later tegen. Hij voelde zich veel beter door de prana (ademhaling) oefeningen, met zijn vrouw ging het ook beter.Zoals u begrijpt is dit omdat men het doet, en mijn felle reacties vaak op mensen die het niet doen, waaronder er veel die bekend zijn met de kracht van yoga, vaak neerbuigend doen of dit als hocus pocus zien. #bhaktapiet(er)

Voorschriften voor een huishouden van de geïnitieerde toegewijde met zijn gezin!.

  1. Voorschriften voor een huishouden  van de geïnitieerde toegewijde met zijn gezin!
  2. Een leven leiden om dienst te bewijzen aan Sri Krishna, of de Istha deva
  3. Afstand te doen van alle  niet devotionele handelingen en gewoonten.
  4. Sri Krishna (de Istha deva) is de Heer en Meester van het huis. En de bewoners van het huis zijn Zijn dienaren.Geld ook voor de murti.
  5. Het is het advies van Heer Sri Chaitanya Mahaprabhu aan huishoudelijke toegewijden grhasta genaamd -
  6. Zij  moeten 'Harinama Sankirtan' uit te voeren.
  7. Als er een problemen bij het uitvoeren van Archana van de deiti, een senior raad[legen, het is een instructie namelijk. Nama-saṅkīrtana uitvoeren. Met de vereniging van Suddha - Bhaktas kunnen ze inspiratie krijgen, zodat het een herinnering zal zijn aan hen die hun leven voor de dienst van Sri Krishna en voor niets anders. Het is heel moeilijk voor een gezinshoofd om totaal afzijdig te blijven van het vergankelijke materiële omgeving en niet onder de invloed van de tijdelijke materiële fysieke relaties te blijven.( Baan, vrouwen en kinderen)Het is de opdracht van de Sree Chaitanya Mahaprabhu naar Grihastha Vaishnava:1) Om Harinama te doen ,2) Om Vaishnava dienen en3) Murti (deiti) te aanbidden.Als er een probleem voor 'Sree vigraha Seva' (aanbidding van deiti's), moeten ze tenminste 'Harinama' en 'Vaishnava-seva doen, dat is minimaal 16 rondes japa op de mala met de gegeven mantra. Elke dag een uur bhagavad gita lezen, En 3 uur Sri Srimad Bhagavatam . Naar de instructies van de acharya. Met het gezin Dit elke ochtend met het gehele gezin.

Hoe draag je een sari in meermin, staart

klik hier voor  andere manieren om een sari te draperen