vrijdag 24 juli 2009

Hoe verspreid ik boeken op eenvoudige wijze.

1. Houd altijd een klein boekje bij u in uw tas of rugzak, Op deze manier kan u elke keer als het gesprek richting Krishna uitgaat, het boek tevoorschijn halen, of alleen al een tekening laten.
2. Laat boeken achter in wachtruimte bij de docter, wasserette of welke andere plaats dan ook waar mensen moeten wachten. Dan hebben zij wat te lezen, schijf of stempel erin gratis mee te nemen.
zie.
3. Geef boeken als gift voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, trouwerijen, zoveel jarig bestaan, op scholen bij dipla uitreiking meer.
4. Vraag locale winkels of zij u boeken willen tentoonstellen en deze verkopen voor u...
5.. Leg een deken neer in het park en boeken erop en zing bhajan, kirtan.
6.. Verkoop boeken aan en 2e hands zaak.
7.. Distribeer boeken onder collega's op het werk.
8. Geef boeken aan famillie bv kookboekje..
9. Ga naar markten festivals en beurzen waar grote menigte zijn.
10. gaat op Harinama en verspreid boeken.
11. benader mensen bij bushaltes en stations, de metro wees creatief, parkeer plaatsen!
12. Distribeer aan winkels waar u komt.
13. Ga van deur naar deur..
14. Kijk voor yoga clubs, of lessen als deze er niet zijn begin ermee.
15. Haal een vergunning voor en boeken stand
16. Verspreid boeken door prasadam uit te delen.
17.Doneer boeken om in hotel kamers neer te leggen.
18.Zoek iemand om samen een per week of maand boeken te verspreiden.Als u niet alleen durft
.Vrienden en klasgenoten.
19.Verspreid folders, met plaatjes en getuigenissen en met het adres van het centrum erop en www.bhaktamagazijn.blogspot.com voor alle adressen., gratis downloads e books pdf ook in Nederlands.
20.Gaat u in de trein of anders laat een boekje achter!
20.Vraag mensen in winkels of zij een boek willen kopen.
iskcon

woensdag 22 juli 2009

bhagavad gita 2.-13


. bhagavad gita 2.-13.
Zoals de belichaamde ziel in dit lichaam geleidelijk overgaat zei Krishna naar de jeugd en ouderdom, zo gaat ze bij de dood over naar een ander lichaam. De zelfgerealiseerde (nuchtere is originele vertaling van het woord dhira wat de klankweergave van het sanskrit woord is verandert in een nieuwe uitgave van de gita) raakt door zo een verandering nooit verward.
De bases is dat men de ziel is en niet het lichaam, zelfs gedachten, emoties horen niet bij de ziel. 2-13 Zo als Krishna dit verteld bewijst zich in dat Hij wedergeboren wordt plus minus 4500 jaar later als de zoon van Jagannatha mishra, die toen Hij sannyasi nam Sri Krishna Caiytanya werd genaamd, van Sri Krishna toen deze meer dan 5000 jaar geleden reincarneerde te Dvaraka India als zoon Van Vasudeva en Devaki de zuster van Kamsa.Det deze de genade had gekregen Krishna's vader in Kali yuga te mogen worden. Dat velen ervan uit gaan in India dat vader Nande en Yashoda de originele vader en moeder van Krishna waren, omdat deze hem groot brachten, en gevoed hebben, en de grote moeder liefde van Yashoda nog steeds als een voorbeeld wordt gezien van de universele moeder. En dit jaarlijks herdacht wordt als Krishna Janmasthami.

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...