zaterdag 6 mei 2017

De adelaar de totem, of gids in jouw leven een inwijding!

Spirituele gids, de adelaar! Een boodschapper van de goden in de mystiek, Garuda de vogel god uit India waar Vishnu op reist. De adelaar is ook een gedaante van Zeus uit het oude Griekenland.. Maak eens kennis met deze totem, of gids in jouw leven een inwijding!

Ziel, heling,kennis van de spiritualiteit, het vermogen om dingen buiten jouw bereik te zien. Boven jouw materiƫle denken uit te stijgen om de spirituele waarheid te kunnen overzien of ontdekken. D adelaar komt in veel goden en mythische verhalen vanuit de hele wereld voor.
De adelaar, een boodschapper die jou verteld dat jij jouw materiƫle beslommeringen even moet los laten, stijg even boven je problemen uit. Kijk er eens naar als een buitenstaander! Zijn al die gedachten die jij hebt wel allemaal waar, zijn ze niet te gekleurd door jouw menselijke emoties, mensen om je heen?
De adelaar is niet alleen spirituele boodschapper maar ook degene die verteld dat ook jij eens moet aarden. Neem even de tijd om even niets te doen"ga eens aan het water zitten of op een bankje op het park, gewoon even niets anders dan naar het gras, bomen, zelfs de weerspiegeling van de bomen en de hemel in het water even te zien.
De adelaar laat zich niet zomaar als het ware uit de lucht vallen op een prooi, de adelaar bestudeert en kijkt zelfs meerdere malen, volgt het onderwerp waar zijn aandacht heengaat. En stelt zelfs terwijl hij zich als het ware laat vallen, nog de richting bij. En als laatste als de adelaar ziet dat het niet goed zit stijgt die op naar zijn positie hoog overal boven in meditatie, in volledig aandacht hangt hij daar terwijl hem toch niets ontgaat!
Als de adelaar opduikt als gids of boodschapper betekend dat de inwijding doorgaat, dat jij jezelf meer hebt leren kennen, maar dat ook jouw krachten, en magie bij elke realisatie groeit. Jij bent in contact met de hemel en de aarde, schaduw en licht, jouw duistere kanten kunnen jou echt de kracht geven om door menig dal te gaan, ontken ze niet! Laat nooit die machten in jezelf verstikken, wees eerlijk erken dat jij ze ook hebt. Dan werken ze allemaal steeds meer voor jou in plaats om jou tegen te werken Ananda Malik svami.#spiritueel #mystiek #adelaar #svami

Geen opmerkingen: