Basis workshop Engelen.

 Basis workshop Engelen

Waarom zou je contact willen maken met een engel? Het idee van engelen kan al vreemd lijken voor veel mensen. Misschien geloof je er niet in of heb je geen kennis over engelen en spiritualiteit. Maar een engel kan je helpen en zelfs beschermen!

De basis is om contact te maken met je engel, of engelen. Voor velen is dit al genoeg. De basis kennis is dat iedereen al een engel bij zich heeft, een engel die al aanwezig was voordat je verwekt werd. Dit wordt vaak de beschermengel genoemd. Zelfs als je er niet in gelooft, is je beschermengel altijd bij je, ongeacht welk geloof of levensovertuiging je hebt.

Je begint met het opbouwen van contact door te bidden, oftewel hardop te praten met je engel. In onze eerste korte les zullen we hiermee beginnen.

Engelen mini workshop - 

Stap 1: Als je engelen in je leven wilt, moet je ze een plaats geven in jouw wereld (met je gedachten, gevoelens, omgeving...). Na verloop van tijd zul je je steeds comfortabeler voelen met de aanwezigheid van engelen. Praat met ze alsof je met je beste vriend(in) praat. Luister naar ze. Wees even stil en laat hun stem in je gedachten naar boven komen. Het kan lastig zijn in het begin, aangezien je gedachten vaak onrustig zijn, maar door oefening, vertrouwen en volharding zul je gegarandeerd resultaten zien. Ga verder naar stap 2.

Basis engelen workshop - Stap 2: Vraag gewoon wat je maar verlangt in dit leven. Het kan van alles zijn - hulp, relaties, oplossingen voor problemen, een gids, iets dat je bent kwijtgeraakt. Ga even apart staan of zitten en vraag het aan de engelen of gidsen. Praat met ze alsof je met een vriend(in) praat. Je kunt het ook bidden noemen, bid en vertel luid wat je wilt aan de engelen. Ze zijn slechts een hartslag verwijderd. Doe dit elke keer als je iets nodig hebt. Je kunt ook gewoon je hart luchten, praat gewoon zoals je met je beste vriend(in) zou praten. Je zou eenvoudig kunnen zeggen: "Beste engel, ik roep je nu omdat ik je nodig heb." Bespreek het met hen en vergeet niet om je engel te bedanken! Pieter

Stap 3: Gebeden werken, maar hoe was je situatie voordat je bad? Waar heb je specifiek om gebeden? Vaak vergeten we waarvoor we hebben gebeden en het gebeurt ook vaak dat het al is gegeven, maar dat we vergeten zijn dat we erom gevraagd hebben in onze gedachten of gebeden. Ik kan niet genoeg benadrukken dat je je gebeden opschrijft. Herhaal ze elke dag precies zoals je ze hebt geschreven.

Waarom opschrijven? Je kunt het dan beter omschrijven en je kunt het voor je zien. Misschien kun je het zelfs zelf realiseren. Hoe gedetailleerder je het opschrijft, hoe beter. Maak er een soort dagboek van gericht aan je engel. En als er een moeilijk moment bovenkomt, vraag dan de hulp van je beschermengel. Een engel kan op verschillende manieren antwoord geven op je vraag, bijvoorbeeld door iets in een boek of folder te lezen, of dat iemand er toevallig over begint te praten. Dus als je een vraag hebt voor de engelen, denk er dan eerst even over na. Wil je het echt? Je kunt bijvoorbeeld een dure auto willen, zoals een Mercedes, maar kun je het onderhouden? Denk aan wegenbelasting en periodiek onderhoud. Het bekendste voorbeeld is de loterij winnen, het winnende lot. Daar kan je engel niet snel aan voldoen, omdat er miljoenen mensen zijn die de hoofdprijs willen winnen en al die mensen hebben ook een beschermengel die die vraag hoort. Voor degenen die geloven in reïncarnatie, wanneer zou ik dan aan de beurt zijn? Vergeet vooral niet wat tussen de haakjes staat.

Stap 3: Beschermengelen, maar hoe weet je dat ze aan het werk zijn? Beschermengelen of gidsen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals een engel, een geliefde persoon, een familielid of een oude liefde die over je waakt en je helpt bij het nemen van beslissingen. Maar hoe merk je hun aanwezigheid op? Het kan ineens warmer om je heen worden, de lucht kan lijken te tintelen of je kunt een geur van parfum ruiken. Misschien raak je in gesprek met een vreemde die tussen neus en lippen door antwoord geeft op je vraag. Het kan zelfs zo zijn dat de persoon zich dit niet eens meer kan herinneren. Er zijn nog veel meer ervaringen die duiden op hun aanwezigheid. Elk cultuur kan een andere naam gebruiken, maar het blijft hetzelfde - een spirituele kracht, engelen, deva's of spirituele energie die je bijstaat op je levenspad.

Even tussendoor!!! Ontdek jouw doel in het leven, zodat de wereld een betere plek wordt doordat jij je goed voelt en dat gevoel kan delen met anderen. Gebruik je spiritualiteit eerst en vooral voor jezelf, om liefde voor jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te ontdekken, zodat je ze ook aan anderen kunt doorgeven. Concentratie is belangrijk als je iets wilt bereiken. Je moet jezelf leren om steeds weer je aandacht te richten op dat ene doel.

Pieter

Aandachtspunten voor de basis engelen workshop:
Vraag het gewoon: Ik kan dit niet genoeg herhalen, vraag!!! Wat je ook maar verlangt in dit leven - hulp, relaties, oplossingen voor problemen, een gids of iets dat je bent kwijtgeraakt. Ga even apart staan of zitten en vraag het aan de engelen of gidsen. Praat met ze alsof je met een vriend(in) praat. Je mag het ook bidden noemen, bid in gedachten, ofvertel luid wat je wilt aan de engelen. Ze zijn slechts een hartslag verwijderd. Doe dit elke keer als je iets nodig hebt. Je kunt ook gewoon je hart luchten, praat gewoon zoals je met je beste vriend(in) zou praten. Je zou eenvoudig kunnen zeggen: "Beste engel, ik roep je nu omdat ik je nodig heb." Bespreek het met hen en vergeet daarna niet om je engel te bedanken!

Pieter

Wil je meer weten over engelen? Klik hier voor meer informatie op deze blog!

Let op dat je deze kleinen niet veracht. Want Ik zeg jullie dat hun engelen in de hemel altijd het aangezicht van Mijn Vader zien, Die in de hemel is. Het verwijst hier niet per se naar kleine kinderen, maar kan ook betrekking hebben op de zwakken of nieuwkomers in het geloof. Wat betreft hun engelen, kunnen er verschillende mogelijkheden zijn: specifieke beschermengelen die bij elk kind of persoon aanwezig zijn, een bepaalde groep engelen die de kinderen begeleid, of gewoon dat engelen in het algemeen speciale zorg dragen voor kinderen en minder begaafden.

Waarom zou je contact willen met een engel, Een engel op zich, lijkt voor veel mensen al vreemd! Ongeloof of  geen informatie lees vergaar kennis over engelen en spiritualiteit!! Een engel kan je helpen, zelfs beschermen!

De basis is contact krijgen met je engel, of engelen, voor menigeen is dit  al meer dan genoeg! De basis kennis houd in! Dat iedereen al een engel bij zich heeft! Een engel die al voor jij verwekt werd bij jou aanwezig was! Vaak wordt dit de beschermengel genoemd! Een beschermengel heb jij zelfs al zou je er niet in geloven toch bij je, wat voor geloof of levensovertuiging jij ook maar hebt!!!!!  

Je begint met het opbouwen van het contact met wat men bidden noemt, je praat dan in gedachten hardop met je engel! 

En daar gaan wij als eerste met een korte les hier over mee beginnen!!! Engelen mini workshop.
Stap 1- Als jij engelen in je leven wilt, moet jij ze een plek in jouw leven gaan geven, in jouw wereld  (met je gedachten, gevoelens, omgeving…). Na een tijdje voel jij je meer op je gemak met de aanwezigheid van de engelen. Praat met ze alsof je met je beste vriend (in) doet. ***Luister naar ze. Wees van binnen even stil en laat hun stem in jouw gedachten opkomen***. (En alle begin is moeilijk, ook jouw  jouw gedachten zijn vaak verre van rustig, maar oefening, vertrouwen opbouwen en volhouden geeft gegarandeerd resultaten!)  naar stap 2
 

Basis engelen workshop stap 2.

Vraag het gewoon: wat of waar je ook naar verlangt in dit bestaan Het kan alles zijn! Hulp, relaties, of andere problemen, een gids? Of iets dat jij bent kwijtgeraakt! Ga dan even apart staan of zitten, en vraag het de engelen of gidsen, en praat dan alsof je met een vriend(in) praat! Je mag het ook bidden noemen, bid en vertel luid wat je wil aan de engelen . Ze zijn slechts een hartslag verwijderd. Doe dit elke keer weer als u wat nodig heeft ook kan je gewoon je ei kwijt, echt gewoon praten als met jouw hartsvriend(in). Je zou eenvoudig kunnen zeggen: "Beste engel ik roep je nu omdat ik je nodig heb . Bespreek het met hen en vergeet je engel niet te danken!! Pieter
 
Stap3
Gebeden werken, wel maar hoe zat jij er daarvoor bij, of hoe was de stand van zaken voordat er gebeden werd. En zoals ik meestal er bij zet, waar heb je voor gebeden, wat was de vraag? Vaak vergeten wij waarvoor er gebeden werd, en ook gebeurt het vaak dat het al gegeven is, maar dat wij vergeten hebben dat we er in gedachten of in gebed om gevraagd hadden! En ik kan het niet vaak genoeg herhalen schrijf je gebeden op! En herhaal ze iedere dag precies zo als jij het geschreven hebt!!
 
Vergeet het niet op te schrijven! Maar meer over waarom? Je kan het dan al beter omschrijven, het voor je gaan zien, en je zou het ook misschien wel zelf kunnen! En hoe uitgebreider je het opschrijft des tew beter. Maak er een soort dagboek van gericht aan je engel! |En als er een moeilijk punt bij boven komt, vraag daar dan de hulp van jouw beschermengel bij!!! En de engel kan je op meerdere manieren antwoord op je vraag geven, door dat je het leest in een boek, of een folder, iemand er schijnbaar gewoon over begint!  Dus als jij een vraag heb aan de engelen, denk er dan eerst even over na! Wil je het wel echt!! Je kan een dikke Mercedes willen, maar kan jij die dan wel onderhouden? Zoals wegenbelasting, en het periodieke onderhoud! En ook het meest bekende voorbeeld de staatsloterij winnen, het winnende lot! Nu, daar zal je engel niet snel in kunnen voldoen! Dat komt door er miljoenen zijn die de hoofdprijs willen winnen, maar al die mensen hebben ook een beschermengel bij zich, die ook die vraag hoort! En dan is het moeilijk. En voor degene die in re├»ncarnatie geloven, is het wanneer zou ik dan aan de beurt zijn? *** en vergeet vooral niet wat tussen de stond *** geschreven.
 
Stap 3
Bescherm engelen maar hoe weet jij dat ze aan het werk zijn??!
Beschermengelen of gidsen, de een noemt het een engel, de ander voelt het meer aan als dat een geliefd persoon, een familielid of een oude liefde die over je waakt, jou helpt bij de beslissingen die je neemt, je helpt sturen! Maar hoe merk je dat op, die engelen, of zielen?
Het wordt ineens warmer om je heen.
De lucht lijkt te tintelen.
Je ruikt een geur als parfum.
Je komt in gesprek met een vreemde, en die geeft tussen door antwoord op je vraag. Het kan zelfs zo zijn dat de persoon het zich niet eens meer kan herinneren! En er zijn veel meer ervaringen, die duiden op hun aanwezigheid!!!!
En elke cultuur kan er een andere naam voor gebruiken, maar het blijft hetzelfde, een spirituele kracht, engelen, deva's, spirituele energie staat jou bij op je levensweg
 
Even tussendoor!!!
 Ontdek jouw doel in het leven! Zo dat de wereld een betere plaats wordt doordat jij je er goed op voelt! En dat gevoel ook aan anderen kan doorgeven. Dus gebruik je spiritualiteit in eerste instantie voor je zelf! Om liefde voor jezelf te ontwikkelen, jouw eigen talenten te ontdekken zodat je beiden ook aan anderen kan doorgeven!
 Concentratie.  Als je iets voor elkaar wilt krijgen moet je jezelf leren om je aandacht steeds weer naar dat ene ding terug te brengen!
Pieter
 
Basis engelen workshop aandachtspunten!
Vraag het gewoon: Ik kan dit niet genoeg herhalen, vraag!!! wat je ook maar verlangt in dit bestaan Het kan alles zijn! Hulp, relaties, of andere problemen, een gids? of iets dat jij bent kwijtgeraakt! Ga dan even apart staan of zitten, en vraag het de engelen of gidsen, en praat dan alsof je met een vriend(in) praat! Je mag het ook bidden noemen, bid en vertel luid wat je wil aan de engelen . Ze zijn slechts een hartslag verwijderd. Doe dit elke keer weer als u wat nodig heeft ook kan je gewoon je ei kwijt, echt gewoon praten als met jouw hartsvriend(in). Je zou eenvoudig kunnen zeggen: "Beste engel ik roep je nu omdat ik je nodig heb . Bespreek het met hen en vergeet je engel niet te danken!! 
Pieter 

Ziet toe, dat gij niet een van deze kleinen veracht. Want Ik zeg u lieden, dat hun engelen in de hemelen altijd zien het aangezicht Mijns Vaders, Die in de hemelen is.


Geen opmerkingen: