donderdag 4 oktober 2012

Zalm zaait dood en verderf. De vis wordt duur betaald.

Zalm zaait dood en verderf. Albert Heyn heeft de zalm al uit de schappen gehaald en Dirk nu ook de kazen met zalm werden duur betaald door een salmonella vergiftiging. Er staat een tekst in de gita, die luidt ongeveer zo, dat de Heere het kleinste schepsel ook als een kind van hem beschouwt. En zie bijbels uitgedrukt de Heere zendt plagen pestilieen over hen heen, slecht karma! Kijk het is niet zo dat de Heere een biologisch oorlogslaborartorium heeft opgezet dat gebeurt meer door dat mensen de reinheidvoorschriften niet navolgen. De keukens van de bedrijven zijn vaak niet schoon genoeg of het personeel heeft de handen niet gewassen. Maar meer de specialist is weg, de bakker verkoopt broodjes met beleg! En  zo-ook de kruidenier. De snijmachine wordt vaak niet na elk gebruik schoongemaakt. Plus de ziekte verwekkende vlees industrieen, de fokkerijen. Fabrieken gewoon, gruwelijk om te zien. Maar kijk eens in een druk of dicht bewoonde wijk daar gaat men ook net als de kippen aan elkaar zitten plukken en pikken. Verveling, onzekerheid over de toekomst. dit uit zich door het valse ego als cynisme, verharding. No more future generatie. De geen toekomst hebbende kanslose jeugd, de zintuigen bezig houdende met hun Blackberries en Facebook. Het is een en al tragiek, waar de kennis van de ouderen wordt afgedaan als niet meer van deze tijd zijnde, zelfs gelovigen doen hieraan mee, dit is Kali yuga, maar men vermeldt ondanks de waarschuwingen dat het slechter wordt, dat al die dingen uit de boeken er niet meer zijn (uitzondering God), waarom tilak dragen dat is voor de Zondag! Dat is anders geworden. Maar de zintuigen bestaan nog, de manasah of geest is nog actief en de ziel het atma schijnt naar velen nog wel enig belang te hebben. Het enige wat verandert is aan deze wereld, Bhurloka genaamd, is hun geloof, dat is afgezakt die geloofsbelevenis is afgezakt naar die 25%, zoals vermeld in het Srimad Bhagavatam. Parakshit Maharaja die de in koningskleren gehulde man achterna ging, die een koe belaagde, de zwarte man met rode ogen bleek een sudra te zijn. Hij, of het was Kaliyuga. Dat het geloof ,of beter er minder gelovigen zijn is dan wel waar, naar die tijd gerekend, maar het slechte karma, en Maya is nog 100% actief, zoals ook in die periode die ik net beschreef uit het Srimad bhagavatam.
Binnenkort artikel oorzaken van het verval van het familie leven. De wasmachine, en neem maar even een boterham. 

woensdag 3 oktober 2012

Recept, lekkere koekjes.Door bhakta Pieter.

Lekkere koekjes met volkoren meel met rozijzen, of ander gedroogd fruit.
Het recept.
75 gram gedroogd fruit
100 gram volkoren meel
50 gram havervlokken of muesli.
125 gram boter
Oven voorverwarmen 180 celcius
Bakken 15 minuten
Alles op de boter en suiker na mengen, dan de boter en suiker smelten in een pannetje dit door het mengsel mengen. Hoopjes ervan maken op een bakblik en in de voorverwarmde oven plaatsen.
Vegetarisch recept.

.Door bhakta Pieter.

Vegaurger!

Vegaburgers als vleesvervangers komen steeds meer op het bord, als snack en als onderdeel van de hoofdmaaltijd. Nu ik vind het nog steed...