dinsdag 27 november 2012

download link naar Mahabharatha

Veel studie materiaal, complete boeken in het Engels en duits, op deze site kan u echt veel origineel werk vinden van voor 1900.Hier de link. Voor degene die meteen complete hoofdstukken, boeken willen lezen op holy books de link staat hieronder vind u 12 files ter download. ps Ik heb deze zelf niet gelezen van holybook wel een gedeelte van de pdf file van het Ramayana ook op deze blog en dit is een hele oude vertaling uit 1892 naar het Engels Deze link leidt naar holybooks een site met veel matariaal

Sundara kanda, Ramayana van Valmiki pdf Engels uit1892

de embed code is verwijdert daar deze een pff reader nodig had die als toepassing van de explorer moet werken. Dus ik heb deze voor de veiligheid eraf gehaald u kun de pdf wel veilig download. mvg link naar Ramayana van Valmiki copieren plakken in de adresbalk als de link niet werkt http://ebookdatabase.net/the-ramayana-of-valmiki-sundra-kanda-304951735

Taart versieren, instructie fimpje


Hoe een taart op te maken, met marsepijn of creme. Een instructie filmp, hoe u dat kan doen, het kan ook met een cake, zie de tip van mij onder de instructie film, hoe het snijden bijna altijd recht gaat en goed lukt. Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Een tip om de taart horizontaal eenvoudig en strak te snijden, om de room of een laag creme, of vruchten aan te brengen.Leg de taart tussen 2 plankjes. Als u geen lang mes heeft! Is een stuk ijzergaren gaat het ook. Leg het mes op de plankjes, en gebruik deze als geleiding voor het mes of draad, dan krijgt u even dikke plakken. bhakta Piet(er)

woensdag 21 november 2012

Recept. Zelf kookroom maken! Door bhakta Pieter

Kookroom men ziet het in de supermarkt vaak in kleine plastic flesjes! Maar staat u er wel eens bij stil vooral door de aankomende feestdagen dat u het makkelijk zelf kan maken?
En ook nog goedkoper en milieuvriendelijker, en u spaart Krishna zijn elementen!
Kookroom maken
U neemt 50ml room en doet er iets meer melk bij, u kan er dan nog wat bloem bijdoen, of tapioca indien aanwezig. Deze kookroom is fijn om mee te binden en schift niet.
Gebruik het eens voor een pasta saus, met wat meer melk warm maken en wat geraspte kaas erdoor.En naar gelang de hoeveelheid wat oregano, een theelepel chili vlokken of poeder dan een een halve theelepel. Een zakje pizzakruiden doet ook wonderen voor een pastasaus. Tip maak voldoende pastasaus voor 2 a 3 keer en vries het in porties in.
Uw dienaar in deze Bhakta Pieter