dinsdag 7 oktober 2014

Kokos spinazie vegetarisch recept

  • 500 gram gewassen spinazie
  • 3 el olie
  • halve rode peper
  • halve th lepel kurkuma
  • creamy (dikke) kokosmelk
  • peterselie halve bos of selderij
  • groenten bouillon voor 4 a 5 deciliter

Maak de groenten bouillon en doe ondertussen de wik op het gas en de olie erin, wok de peper heel mee, of in kleine stukjes de hele geeft meer aroma en de stukjes maken het sneller heet. De kurkuma erbij en dan de spinazie in het origineel recept zit er een ui bij. Dit schrijf ik erbij omdat ik geen asoetifida (hing)  gebruikt dat wordt als een vervanging voor ui of knoflook gebruikt, nu de spinazie erbij en doorscheppen. Voeg de groenten bouillon toe en de kokosmelk, goed doorscheppen en nog een a twee minuten aan de kook houden, en dan serveren met zilvervliesrijst. U kan reepjes soja even grillen en dan in bouillon met de kokos melk even mee laten trekken. #BhaktaPiet(er)

3

Beyond nirvana 1st edition 2003 pdf

This book especially investigates the philosophy of Sri Sankaracarya, whose philosophical misinterpretations of the Vedas were so influential that not only did he succeed in driving Buddhism out of India, but what most of us now think of as Hinduism is fundamentally nothing but his brand of impersonal Mayavadism. To quote the author, "...it can be safely concluded that in truth, any philosophy which has the propensity to dilute, divide, and confuse the rational, logical or factual understanding of the Supreme Lord's personal form, has at some juncture been influenced by the deceptive forces of Mayavadism." Furthermore, Beyond Nirvana demonstrates that Sankaracarya's teachings are in the final analysis ironically nothing but a recycled form of Buddhism and in no way true to the original Vedic wisdom known as sanatana-dharma.

File name beyond_nirvana_1st_ed_2003.pdf File Size 624 Kilobytes File Type pdf (application/pdf)

http://www.purebhakti.com/resources/ebooks-a-magazines-mainmenu-63/bhakti-books/english/5-beyond-nirvana.html

link not working! TRY this one

appel in de koekenpan, een bladerdeeg recept 170 graden. Recept veggie en vegan

Een eenvoudige manier om een appeltaart te maken.
bereidings duur 35 ninuten
oventijd 20 minuten
ingriedenten
Appelen vier stuks
bladerdeeg
suiker 6 lepels
een a 2 eetlepels boter of margarine
Bereidingswijze

Het blader deeg gaat in de koekenpan daar bedekken wij de bodem mee, en dan de appelen en erop en in de voorverwarmde oven a 170 graden en dat zo een 20 minuten. Ondertussen de suiker in de koekenpan met de boter deze gaan we langzaam oplossen op laag vuur. Eruit halen en de gekarameliseerde suiker erover. Offreren maar. De snelle taart kijk altig even of doe lichtbruin is want de oventemperaturen zijn wel gelijk maar ovens niet

Janmastami idee