vrijdag 16 augustus 2013

recept, basisrecept gevulde paprika, vegetarisch.

IngrediĆ«nten paprika’s
Nodig een oven voorverwarmen op 200c de paprika’s 20 minuten erin, dan eruit halen, eventueel nog de zaadjes eruit halen.
Vulling authentiek is gekookte rijst met kruiden, mengen met twee eetlepels geknipte peterselie en de paprika ermee vullen. Er kan geschaafde kaas erdoor. Maar dan de paprika’s nog even warmen in de oven. Koud smaken ze ook lekker.
Ook authentiek, kook de rijst met Italiaanse kruiden en olijfolie, stukjes tomaat en vul hier de rauwe paprika’s mee, zet deze 20 minuten in de oven in een bakblik met een halve centimeter water erin ook weer de oven voorverwarmen! U kan hier feta doorheen mengen, dan hoeft u geen extra zout te gebruiken.
Bhakta Pieter u mag mijn recepten gebruiken voor niet commerciƫle doeleinden maar alleen met mijn naam vermeld erbij en adres van deze blog. (creative commom)

Geen opmerkingen: