vrijdag 26 september 2014

Bedevaart Kailash Mansarovar breekt dit jaar alle records.

INDIA, 22 augustus 2014 (Hindustan Times): een reden voor ambtenaren om te glimlachen, meer dan 900 pelgrims hebben de pelgrims tocht te voet gemaakt naar Kailash Mansarovar in de Tibetaanse Autonome Regio (TAR). Dit jaar via de India route, een nieuw record.. De Yatra is een jaarlijkse aangelegenheid die passeert Uttarakhand en gaat tot Kailash Mansarovar in TAR onder China.
De 18e groep van de Yatra verliet Pithoragarh voor zijn bestemming op woensdag. Dit is de laatste groep en met deze groep, is het totale aantal pelgrims op 909 gekomen. Dit breekt alle records sinds 1981.
De bedevaart naar Kailash Mansarovar via deze route wordt beschouwd als een van de moeilijke bedevaarten (u kunt een Land Rover nemen naar de basis van Nepal, of zelfs in een helikopter - voor de VS $ 3199 per ...). Aan de Indiase kant, onder Malti, doen de bedevaartgangers het nog gewoon te voet. Het laatste station aan de Indiase kant is de Liphulekh pas. De Yatra begon op 12 juni op een oude route, maar later besloot het bestuur om de pelgrims  door middel van een alternatieve route te laten gaan. Ondanks de hindernissen, was de Yatra een succes.#bhakta #bhaktapiet(er) #KailashMansarovar #shiva

Geen opmerkingen: