vrijdag 2 januari 2015

Het vrouwelijke, de sjamane, de priesteres




Het vrouwelijke, de sjamane, de priesteres - je ziel is klaar om gewekt en geleid te worden. Je hebt bijna onbewust besloten dat jij en je vrouwelijke energieën heilig en waardevol zijn voor deze planeet en het universum. Dit komt doordat je oergeheugen werd gewekt of geschud door energetische genezingen, mystieke energieën, verhalen hierover, een bezoek aan een kerk of heilige plaats, of een gebeurtenis die je gevoelens heeft geschokt. Er is een plek in jezelf waarvan je je niet bewust was of die je bent vergeten. Ook de gedachte aan al die energieën om je heen waar je nauwelijks weet van had.

Van oorsprong ben je een priesteres, aardemoeder en godin. Je voelt je aangetrokken tot wat je hoort en leest over engelen, inwijdingen en heilige cirkels. Je wilt weer helen of de wijze vrouw worden, de heilige sjamane, een aardemoeder, de leidster van de hele familie.

Je bent al ingewijd door je moeder, het moederschap. Je bent ingewijd door het besef dat er een verbinding is tussen alles, en doordat jij en ik kunnen helen, troost kunnen bieden en verzoening kunnen brengen. Je begrijpt het belang van de bomen, groen en water en alles wat ons met elkaar verbindt, zelfs met onze gedachten.

Je voelt je gebonden door je werk of door de kinderen die je diep in je hart al weet dat ze jou en het ouderlijk huis gaan verlaten, of misschien zijn ze al vertrokken. Ook al wil je blijven deelnemen aan de materiële wereld, blijf dan niet thuis hangen. Waarom ben je thuis? Je mag, je moet bijna meedoen! Stap eruit, het leidt tot hetzelfde - meer verbindingen, gehechtheden. Ga ervoor, voor je vrouwelijkheid, verlangens en spiritualiteit. Wees niet bang dat je kinderen wakker worden of dat je kennissen en familie je niet meer begrijpen. Open je derde oog, bereik verlichting, voel de helende kracht van je handen sterker worden! Word weer vrouw, spiritueel - laat het andere, al is het alleen maar in je gedachten, een keer los. Jouw reis is begonnen.


PieterFrancis wicca

Ik ben spiritueel coach en geef inwijdingen in de Munai Ki, Wicca en Karuna Reiki. Ik praat, en schrijf over engelen, meditaties en scheppingsverhalen. Veel van de inwijdingen zijn gratis, en/of er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de kosten. #orakel


Geen opmerkingen: