vrijdag 26 juni 2015

Wraps met kaas en groenten, vegetarisch recept

Geschikt voor 4 personen.

Tip: 250 gr plakjes kaas (veg gestremd bij de Turkse of Marokkaanse winkel) kost circa € 1,99                                                                                                                   ingrediĆ«nten

  • 300 gr bloem
  • 200 ml kraanwater
  • 1-2 eetl (olijf)olie
  • 300 gr wortels
  • 1/2 spitskool of een andere koolsoort
  • 100 gr plakjes kaas

    Bereiding:

Meng de bloem water, plus de olie met een snufje zout in een kom tot een bal. Kneed goed door en laat 30 minuten rusten onder een vochtige doek.

Was de groenten en schrap en snijd de wortels fijn. Was en snijd ook de spitskool fijn. Doe nu ook de kruiden bij de gesneden groenten. En in de pan, laat op laag vuur garen.

Bestrooi een schoongemaakte aanrecht met wat bloem. Kneed de deegbal nog eens goed door. Verdeel het deeg in 8 gelijke delen. Rol de wraps uit en bak ze in een koekenpan zonder boter of olie bruin aan beide kanten.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem een wrap, leg die bij voorkeur op een bakplaat met bakpapier er op neer en schep de groente op de wraps. Bedek ze met een plakje kaas. En leg er nog een wrap op. Dan in de oven bakken tot de kaas gesmolten is.

Als u liever zelfrijzend bakmeel wilt gebruiken dan kan dat ook dan dezelfde hoeveelheid . En na het dooreenkneden na 30 minuten nog een keer laten rijzen.

En u kan ze offreren, aanbieden met wat salade,

#bhaktaPiet(er) #bhakta #vegetarisch #recepten

Geen opmerkingen: