zondag 8 november 2015

Drie vrouwen geheimen



Drie vrouwen geheimen
jij hebt in je de hoogste kracht van dit universa.
foto Israel Papillon



Als jij deze kracht kan zuiveren, en ook jouw leven herinrichten, naar blijdschap, spirituele verbinding,ook voor je familie, vrienden of kinderen.
Er zijn veel krachtige methodes die jij als gereedschap kan gebruiken, om toegang tot die kracht te verkrijgen en deze kracht in jou te zuiveren
De transcendentale kracht van de navel, de buik is de essentiƫle bakermat van creatie. Het is de hoogste transcendentale scheppingskracht

In elke vrouw is dit aanwezig, de heilige moeder, de buik die als een kruik overvloeit van leven, de vrouwelijke kracht, samengaan, de verbinding van de spirit met de aarde.
Zuiverings- riten
Een dag vasten tot de volgende zonsopgang. En de dag beginnen door de zon te begroeten.
Als de temperatuur het toestaat wandel met blote voeten door de dauw op het gras. Zing gebeden of bid, gebeden van dank en positiviteit.
De buik is geen plaats om verdriet of alleen voedsel vast te houden en te verteren. Een buik geeft plezier, ontspanning, warmte, gevoelens van behagelijkheid
Als een vrouw veel last heeft van haar maandelijkse periode probeer eens twee dagen lang te vasten tijdens het vloeien. En houd af en toe een keer in de maand een vastendag met alleen water om te zuiveren.
Na een of twee dagen vasten begin met wat water en beetje citroensap niet meer dan een lepel vers vers gestampt gembersap met een snufje zout op een glas lauw water. Eet dan middags wat fruit en geen granen de hele derde dag tot weer tot de volgende ochtend. 
Voor advies of pooja (puja) kan u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen
#bhakta #rituelen #vasten #vrouwengeheimen #zuiveringriten 
Drie vrouwen geheimen

Geen opmerkingen: