dinsdag 3 mei 2022

Bepaal het doel! Wat wil je bereiken



 


Bepaal het doel! Wat wil je bereiken? Werk, of liefde, misschien een auto of ander huis? Zet het eens op papier wat u er voor nodig hebt, echt uitgebreid wil je een man of vrouw of vrouw, beschrijf hem of haar helemaal, karakter galant  beleefd een ster in bed? Of bent u op zoek naar welvaart?

Dus eerst gaan schrijven, van wat en hoe wil ik het hebben! 

Ik leg hier niet voor niets de nadruk op! want als je hier niet duidelijk genoeg over ben dan kan het spirituele universa jouw hierdoor  een knappe loer draaien!   

Magie of geestkracht, daar heerst weleens wat verschil in mening over! Ik ga van de regel uit dat zolang jij het voor je kan zien! Dus dat je het in gedachten kan creëren, het compleet zien in alle details, in trance! Ik ken mensen die het zelfs tijdens het lopen kunnen, het steeds duidelijker creëren, beeld na beeld verscherpend!     

Wil je op vakantie, ergens naar toe! Dan kan jij je in stemming brengen, door erover te lezen, gerechten uit dat land of plaats te eten, zelf klaar te maken, video's en erover lezen, steeds weer. En je kan het ook in je gebeden steeds weer herhalen! Dit opent ook meer wegen naar het, jouw doel! Piet(er)                                                                 

 

Geen opmerkingen: