Ingredientent (4 personen)
1 bloemkool
3 a 4 aardappels
4 stengels bleekselderij
2 tl asatoetifida (hing) staat gelijk aan 3 tot 4 tenen knoflook
1 tl gemberpoeder
1 tl korianderpoeder
1 tl komijnzaad
halve tl chilipoeder
1 tl kurkuma
1 blik kokosmelk (200ml)
Zonnebloem olie
Was de bloemkool en snij de roosjes er vanaf. Bak deze in pan met
zonnebloem olie voor ongeveer 5 minuten. Schil ondertussen de aardappelen, en was en snij de bleekselderij. Hak de aardappelen en bleekselderij in blokjes. Voeg de aardappel toe aan de bloemkool en bak het geheel nog zo’n 10 minuten. Doe de bleekselderij samen met de asoetifida en gember in een andere pan met wat olie en bak dit ook 10 minuten op laag vuur. Voeg de rest van de kruiden aan het bleekselderij mengsel toe en bak het nog even kort mee. Voeg dan het ubleekselderij mengsel en de kokosmelk aan het bloemkool en aardappel toe en laat het geheel zachtjes doorkoken voor zo’n 10 minuten. Dit moet uiteindelijk een lekkere dinee opleveren #bhaktapiet(er) #bhakta
1 bloemkool
3 a 4 aardappels
4 stengels bleekselderij
2 tl asatoetifida (hing) staat gelijk aan 3 tot 4 tenen knoflook
1 tl gemberpoeder
1 tl korianderpoeder
1 tl komijnzaad
halve tl chilipoeder
1 tl kurkuma
1 blik kokosmelk (200ml)
Zonnebloem olie
Was de bloemkool en snij de roosjes er vanaf. Bak deze in pan met
zonnebloem olie voor ongeveer 5 minuten. Schil ondertussen de aardappelen, en was en snij de bleekselderij. Hak de aardappelen en bleekselderij in blokjes. Voeg de aardappel toe aan de bloemkool en bak het geheel nog zo’n 10 minuten. Doe de bleekselderij samen met de asoetifida en gember in een andere pan met wat olie en bak dit ook 10 minuten op laag vuur. Voeg de rest van de kruiden aan het bleekselderij mengsel toe en bak het nog even kort mee. Voeg dan het ubleekselderij mengsel en de kokosmelk aan het bloemkool en aardappel toe en laat het geheel zachtjes doorkoken voor zo’n 10 minuten. Dit moet uiteindelijk een lekkere dinee opleveren #bhaktapiet(er) #bhakta
Geen opmerkingen:
Een reactie posten