Doorgaan naar hoofdcontent

Wat als alles een reden heeft!

Wat als alles een reden heeft!
Ik las deze kop op het WWW en was er nieuwsgierig door geworden1 Als alles een reden heeft wat voor lering moet jij er dan uittrekken. nu het bleek niet zo moeilijk of mystiek als het in eerste instantie leek. Het leek om scheppend denkend te gaan, jij schept jouw eigen toekomst! Een bekend schrijfster hierover is Shakti Gawain (Creatief visualiseren). Nu, ik stel een vraag aan de kosmos, ook de Akasha ook genoemd. Ik schrijf dus een vraag op waar ik mee zit. Dit lijkt al sterk op bidden in gedachten, de vraag is dan ook al gesteld! In het geval van bidden dat heb ik al vaker geschreven kan je ook beter opschrijven voordat je begint te bidden wat jij wel of niet wilt of wenst, maar terug naar de vraag! Jij denkt door het op te schrijven er al meer aan. Het is net als denk vooral niet aan een rode auto (en wat gebeurt er dan, een brandweer auto?). Nu door de dag heen herlees je die vraag, net als een gebed steeds blijven herhalen. En let dan steeds goed op de boodschappen of de antwoorden die op jouw verzoek aan het universum of toch maar de akasha! Het grote levensboek jou de antwoorden al gegeven heeft! Je kan het ook aan de engelen vragen of zij antwoord geven of er meteen mee door naar God , het werkt echt hetzelfde! Alleen meer bewezen door de eeuwen heen.
  #spiritueelcoch #ervaringsdeskundige #levenswegbegeleider
Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Welke kruiden bij welke Groenten

Welke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste hoeveelheid er goed bij.
Aardappelen, Basilicum,koriander, nootmuskaat, paprika, rozemarijn, selderij.
Andijvie citroenmelisse, dragon, mosterd, nootmuskaat, peper, selderij.
Asperges Bonenkruid, dille, kerrie, nootmuskaat.
Aubergines Basilicum, kervel, salie, rozemarijn.
Bieten Bonenkruid, dille, dragon,kervel, koriander, kruidnagelen, marjolein, mosterd, peper, salie, selderij, tijm.
Bloemkool Dragon, foelie, kerrie, koriander, kummel, marjolein, mosterd, nootmuskaat, peterselie, rozemarijn.
Boerenkool, marjolein, mosterd, nootmuskaat.
Bonen Basilicum, bonekruid, dille, dragon, foelie, kerrie, Basilicum, Oregano, kruidnagelen, maggi, marjolein, nootmuskaat, paprika, peper, rozemarijn, tijm.
Broccoli Dragon, foelie, koriander, nootmuskaat, kummel. 
Chinese kool Basilicum, dille, foelie, koriander, kruidnagelen, kruizem…

Hindoeistische Mandirs, en tempels in Nederland

Deze lijst is nog niet compleet of gesorteerd,maar zo heeft u tenminste adressen, of aanknoop punten in uw buurt. Deze adressen zijn van de Arj samaj en Sanatan dharma, u kunt altijd uw adresgegevens naar mij opsturen, zodat ik deze kan aanpassen of toevoegen.
Almere
Shri Sanatan Dharm Sabha Almere Kampenweg 3
1324 SB Almere

Sai Mandir, Olst  06 43 06 92 69 Sai Mandir Olst Hendrik Droststraat 34 8121 RH Olst (Overijssel) Nederland
Shiv Mandir
Prozastraat 121
1321 GZ Almere
Amsterdam

Mandir Vaidiek Arya Samaj Amsterdam
Ortler 101
1060 NL Amsterdam
Dewi Dham Mandir Daalwijkdreef 100 hoek Elswijkdreef                                                        Amsterdam Z.O.

Shri Radha Krishna Mandir
Saaftingestraat 32
1069 BW Amsterdam

Shri Ram Mandir "Ayodhya Dham"
Tilanusstraat 44
1091 BL Amsterdam Oost

Shri Vishnu Mandir
Karel du Jardinstraat 60
1073 TC Amsterdam
Apeldoorn
Shiv Mandir ik heb vernomen dat de mandir daar weg is.

Kelvinstraat 1
7316 KC Apeldoorn


Vereniging Jai Hanuman
Arnh…

Recept. Zelf kookroom maken! Door bhakta Pieter

Kookroom men ziet het in de supermarkt vaak in kleine plastic flesjes! Maar staat u er wel eens bij stil vooral door de aankomende feestdagen dat u het makkelijk zelf kan maken?
En ook nog goedkoper en milieuvriendelijker, en u spaart Krishna zijn elementen!
Kookroom maken
U neemt 50ml room en doet er iets meer melk bij, u kan er dan nog wat bloem bijdoen, of tapioca indien aanwezig. Deze kookroom is fijn om mee te binden en schift niet.
Gebruik het eens voor een pasta saus, met wat meer melk warm maken en wat geraspte kaas erdoor.En naar gelang de hoeveelheid wat oregano, een theelepel chili vlokken of poeder dan een een halve theelepel. Een zakje pizzakruiden doet ook wonderen voor een pastasaus. Tip maak voldoende pastasaus voor 2 a 3 keer en vries het in porties in.
Uw dienaar in deze Bhakta Pieter