maandag 30 september 2019

Kraai totemdier en mythologische wezen!

Kraai totemdier  en mythologische wezen!
Kraai verteld aan jou dat je een spiritueel wezen bent met veel meer mogelijkheden dan jij nu kan bevatten! Ontwikkel jouw spiritualiteit, wees eens nieuwsgierig naar de spirituele weg door jezelf te verkennen, jouw eigen zelf, weet je echt wie jij zelf bent? Wil jij echt wel het spirituele pad op?              De kraai weet het je te vertellen als je echt eerlijk tegen jezelf bent, over jouw gedachten en dromen!   De kraai kent jou echt!!!

Kraaien zijn vaak berucht door hun nieuwsgierigheid en luide gekras! In de geschiedenis van veel volken is de kraai een boodschapper, en een intelligent wezen dat vaak om raad wordt gevraagd, of wat hij of zij zelfs ongevraagd wilt geven! Het is bewezen dat kraaien mensen kunnen herkennen, dus blijft bevriend met deze gevleugelde vriend van de goden!
Als je een kraai ziet kijk dan niet naar de kraai zelf maar naar de omgeving om je heen!
De kraai luidt verandering in, net als de kaart in tarot de dood!!
De kraai staat ook voor Reïncarnatie, opmerkzaam, werk, magie, ethiek, gids en nog veel meer!
Met veel kabaal waarschuwen kraaien elkaar als er onraad dreigt, en er ontgaat maar weinig aan zijn scherpe blik. In veel culturen wordt de kraai gezien als de hoeder van Kennis, van de Heilige Wetten.
Kraai wordt vooral gezien als een kenner van de spirituele wetten, kennis van het veranderen van vorm, kraaien kracht wordt vaak onderkent, heden of verleden en zelfs de toekomst kent geen geheimen voor de kraai. Ook in de Veda de oude kennis, verhalen vol  mystiek en kracht uit het oude India, wordt melding gemaakt van de kraai, men verteld naar de overlevering dat Narada Muni als een kraai in de boom zat tijdens Hiranyakasipur zijn zware meditatie, door de zware ontberingen was zelfs al het vlees van Hiranyakasipur zijn botten gevallen,zijn krachten waren hierdoor zo gegroeid dat zelfs de Devi dhota's (de goden)  hier door bang waren geworden! Zo wordt de kraai als boodschapper gezien en ook als vuil eter!
Verguist en geliefd is deze vogel die naar de mythologie ooit wit was en door een vloek zijn zwarte verenkleed kreeg! Soms zie je een witte vlek, op de kraai zijn verenkleed! Zal deze vloek  van de kraai afgaan?!!
Als de kraai verschijnt moet je opmerkzaam zijn, weet je zeker dat je begrijpt wat er om je heen plaatsvindt? Bhakta Piet(er) Ananda Malik svami

Geen opmerkingen: