maandag 26 maart 2012

Recept, yoghurt met kokos

Toetje of ontbijt, het is het allebei. Nodig voor deze flip, voor 4 personen. 500ml dikke yoghurt, wat appel. Een grote of 2 kleinere appels. Wat citroensap om over de appel te sprenkelen, dan verkleurt de appel niet. Nu de kokos, u kan gedroogde of verse kokos nemen. Het eenvoudigst en toch heel smakelijk is 2 eetlepels kokos even roosteren in een droge koekenpan, lichtbruin laten worden. Voor de liefhebbers van de Indiase keuken een snufje komijn even mee roosteren. Mix de kokos, eigenlijk is het er doorheen mengen met de yoghurt en wat apart houden voor er boven op, als dressing! De appel met citroen besprenkelt onderin de beker of glazen, en de yoghurt er bovenop schenken. Vlak voor het serveren de apart gezette kokos erop strooien. En ofreren maar.Bon appetit Pieter Franciscus

Geen opmerkingen: