zondag 3 juli 2016

Eerste groep Pelgrims vertrekt uit Jammu voor Amarnath Yatra

Ice Lingam at Amarnath Cave

Bron
INDIA, 1 juli 2016 (Times of India): De eerste groep van 1.138 pelgrims  Jammu is vertrokken op vrijdag voor dit jaar gehouden Amarnath Yatra deze begint vanaf zaterdag. De eerste groep pelgrims uit Bhagwati Nagar Yatri Niwas vertrok in de winter hoofdstad Jammu op 05:00 op vrijdag. Er zijn 900 mannen, 225 vrouwen en 13 kinderen in de eerste groep in 13 bussen, 24 mini-bussen en andere vormen van openbaar en particulier vervoer in een konvooi bewaakt door de veiligheidstroepen.

De veiligheid om dit evenement heen in dit jaar van de Amarnath Yatra is een belangrijke zaak voor de staat vanwege de groei in het geweld door separatistische militanten. Union minister huis Rajnath Singh was aangekomen in Jammu op vrijdag voor een tweedaagse inspectie betreft de veiligheidssituatie in het land, met name voor de veiligheid voor dit jaar te houden Yatra te beoordelen. De Yatra begint op zaterdag, en zal 48 dagen lang duren, de Yatra eindigt op 18 augustus dat samenvalt met Shravan Purnima en de Raksha Bandhan festivals.

Vertaald #bhaktaPiet(er)                                                                                                                    bekeken 74415

Eerste groep Pelgrims vertrekt uit Jammu voor Amarnath Yatra

Geen opmerkingen: