woensdag 3 december 2014

19 goede Android apps om meer uit uw toestel te halen

mobile-157065_64019 goede Android apps om meer uit uw toestel te halen. Deze apps zijn gratis te downloaden.
19 goede Android-apps van 2014
Productiviteit / Utilities
Android-telefoons zonder apps gebruiken is gewoon weggegooid geld. Hier zijn enkele android apps die  helpen om productiever te worden.
News 360 - News360 leert van u wat je wilt zien, en niet leuk vindt. Hierdoor krijgt u nieuwsartikelen en blog posts  van en over het internet die voor u het meest relevant zijn.
Ustream - Ustream laat je live video bekijken en ook live uitzenden, rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet. De app ondersteunt ook het uitzenden in HD 720p en 360p HQ, maar deze optie is alleen beschikbaar voor  een paar apparaten.
Splashtop - Deze app geeft u toegang tot uw computer op het lokale netwerk. U kunt de volledige toegang tot al uw toepassingen, documenten, e-mails, volledige browser met Flash en Java-ondersteuning, en games.
SchematicMind - met SchematicMind kunt u een onbeperkt aantal mindmaps maken die duidelijk en esthetisch kunnen worden gecreƫrt.
PdaNet + - Hiermee kunt u uw smartphone om  zetten in een gratis WiFi-hotspot of USB breedbandmodem. Geen root. Geen tether plannen nodig. PdaNet + is de beste oplossing voor het delen via de telefoon van internet met computers of tablets.
Webbrowsers
Of u nu af en toe op het internet bent of een web-liefhebber, dan moet je weten dat je een geweldige browser nodig hebben om het web op zijn best te kunnen ervaren. Hier een paar van de beste webbrowsers voor je android telefoon.
Dolphin- Een tabbed browser met schoon uiterlijk, heeft de app flitser ingebouwde zodat je YouTube-video's kunt kijken met de browser. Dolphin ondersteunt strakke integratie met populaire apps, zoals Evernote.
UC Browser - De beste web browser als u een langzame en traag netwerk heeft. De app laat je downloads pauzeren en hervatten en ook kunt u bestanden direct op te slaan in de cloud.
Opera Browser voor Android - Opera is een complete browser die streeft naar de beste browser voor je telefoon te worden. De app bevat een aantal coole functies zoals "off-road" die data opslaat en serveert de pagina's sneller.
Opera Mini voor Android - Niet te verwarren met die hierboven. Opera Mini is de "uitgeklede" versie van Opera browser. De app ziet er een beetje oud uit qua uiterlijk, maar niet in zijn snelheid in vergelijking met anderen.
19 goede Android apps om meer uit uw toestel te halen

Sociaal & Communicatie Gewoon contact te blijven internet is niet genoeg. Hier is een lijst van enkele  apps waarmee  u verbonden kan blijven met dierbaren.
WhatsApp - WhatsApp Messenger is een zeer bekende smartphone messenger ook door het gebrek aan privacy waarmee je berichten naar uw vrienden en familie kan versturen.
Wickr - Wickr is een messaging-app met een extra bite. De app laat je beveiligde berichten sturen naar je vrienden. Alle berichten bevatten een door de gebruiker gedefinieerde levensduur, waardoor de boodschap automatisch wordt  verwijderd na een bepaalde tijd.
RedPhone: Beveiligde gesprekken - RedPhone biedt end-to-end encryptie voor het beveiligen van uw telefonische gesprekken.
Circle of 6 - Awesome app om het ergste te voorkomen. Met de app kun je snel hulp te krijgen van je vrienden in nood. Twee snelle taps berichten  uw huidige locatie naar maar liefst zes vrienden uit je lijst met contactpersonen.
TextSecure Private Messenger - TextSecure is een messaging-app die u toelaat om  uw privacy tijdens het sms-je vrienden terug te krijgen. Met behulp van TextSecure, kunt u in real time chatten met al je vrienden in een keer, en media of bijlagen delen en alles met volledige prive                                                                                                                       19 goede Android apps om meer uit uw toestel te halen
Mobile Security. Veiligheid eerst.
Omdat de veiligheid staat voorop en is de belangrijkste, hier zijn de lijst van enkele weinige beste android beveiliging apps voor uw apparaat.
Avast Mobile Security  - Een volledig gratis mobiele beveiliging app met een aantal fantastische functies, zoals - Anti Virus, Remote Wipe, Remote Lock, App management, Safe Web browsing, en een batterij manager.
Bitdefender Mobile Security & Antivirus - vergelijkbaar met Avast Mobile Security app voor Android. De beste eigenschappen van de app zijn - super snel scannen, app-vergrendeling en cloud-gebaseerde scan.
Hotspot Shield VPN voor Android - De Android-versie van de populaire Desktop VPN-software "Hotspot Shield". Gebruik hem tijdens het gebruik van openbare netwerken om ervoor te zorgen dat uw online activiteit veilig is voor pottenkijkers.
Fing - Fing is een professionele App voor netwerkanalyse. Met deze app kom je erachter welke apparaten er zijn aangesloten op uw Wi-Fi.
Meneer Nummer-Block noemt, teksten - De naam zegt het al! Meneer Nummer-Block noemt, teksten is een gratis Android app waarmee u ongewenste oproepen en berichten kan blokkeren, te identificeren en  om spam te stoppen en kijk omhoog onbekende telefoonnummers.
19 goede Android apps 2014.

Verkopen van gekookt voedsel zonde!!!! Naar de shastra

(Gekookt) voedsel zal verkocht worden langs alle belangrijke wegen tegen exorbitant hoge prijzen (volgens shastra's is het verkopen ...