vrijdag 30 januari 2015

Nep gratis FM Software Studio\FM PDF To Word Converter misleidende reclame, maar drie blz omzetten en nog tijdelijk werkend ook.

En kijk uit met dit soort programma's want niet alleen installeert  malware maar even niet opletten en uw hele pc wordt gescand. Bij een test van zo een internet service had ik 384 fouten Naar CCleaner had ik 2 overbodige entrys en geen virus of malware met 360 anti virus. Oook met Privazer geen fouten op mijn schijf of register Software Studio\FM PDF To Word Converter Pro\FM PDF To Word Pro.exe"

maandag 19 januari 2015

Ik kreeg een boodschap van de Engel - Indriel

Ik kreeg een boodschap van de Engel - Indriel
Jij bent een lichtwerker! Laat goddelijke licht en liefde laat schijnen over alles dat leeft, groeit en bloeit, zodat je steeds meer groeit.
Jjj staat niet in het licht, je bent licht. Een lichtwerker. Soms lijkt alles somber en vol schaduwen om ons heen en dit veroorzaakt negativiteit duisternis, onwetendheid
Blijf positief denken, doe alsof, lach glimlach zelfs alsof! Laat je licht schijnen. Alleen op die manier maak je de situatie en je omgeving weer licht. Je zult ervaren, gaan inzien dat door alleen dit voor jezelf steeds weer toe te passen. de liefde. En een positieve instelling steeds meer plaats in jou innemen.
Dit bericht, deze boodschap geld voor iedereen probeer het uit. En zie de resultaten al na een week op als voorbeeld je werk, bij vrienden, een club. Gewoon doen!!
#bhaktapiet(er) en #helendwandelen 
foto; Jacquelinegillamfairchild

donderdag 15 januari 2015

Isabella’s boerenkool (vegetarisch)

Isabella’s boerenkool
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Even deze site promoten www.bijstandsgerechten.nl hier vind je veel recepten voor de kleine beurs en met een kleine aanpassing, hier door het weglaten van de spekblokjes kan je toch low budget vegetarisch eten, het is nu een puur Hollandse vegetarische schotel. Echte winterkost. Bhakta Piet(er)

Smaakmakers: snufje zout, 2 eetl. mosterd

Tip 1: een snufje is de hoeveelheid die je tussen duim en wijsvinger kunt houden
Tip 2: een scheutje melk is circa 30 ml
Tip 3: een pot (250 gr) mosterd van AH Basic kost circa € 0,33. 2 eetlepels daaruit komt overeen met 10 gram. Nog 50 eetlepels te gaan, dus!
Tip 4: een doos (200 gr) maïzena kost circa € 0,49. 2 eetlepels maïzena is circa 20 gram. Nog 20 eetlepels te gaan, dus!
Tip 5: gebruik deze handige website om hoeveelheden te berekenen:

Ingrediënten en kosten:

750 gram (vastkokende) aardappelen € 0,75
600 gram (1,5 pakje) boerenkool uit het vriesvak € 0,90
een scheutje (langhoudbare) melk € 0,02
2 eetlepels mosterd € 0,01
2 eetlepels maïzena € 0,05
Totaal: € 1,73

Bereiding:

Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van circa een halve centimeter. Breng een pan met water aan de kook. Zet de hittebron op een middenstand zodra het water kookt. Voeg de aardappelschijfjes toe. Doe de deksel op de pan en laat nog circa 7-9 minuten koken. Prik vlak voordat de kooktijd verstrijkt eens in een schijfje om te controleren of ze al gaar zijn. Giet de schijfjes af. Bak de aardappelschijfjes en een snufje zout toe en bak ze goudbruin. In de tussentijd, kook de boerenkool in een scheutje melk. Voeg de mosterd toe. Zodra de melk kookt, voeg de maïzena toe en bind het mengsel.

Doe het geheel in een ruime ovenschaal en laat circa 30-35 minuten bakken in de oven op circa 200 graden.

Isabella over haar gerecht: ik heb het budget koken niet ‘nodig’. Maar, waarom zou ik meer betalen! Mijn  tip je kan bij Jumbo een Engelse mosterd lopen zonder azijn. En met gerookte seitan is ook lekker bhakta Piet(er)

woensdag 7 januari 2015

5% minder kans op doodgaan!


9% lagere sterftekans, volkoren weer uit de ban!
Zojuist komt Harvard met resultaten op basis van een zeer uitgebreide studie die duidelijk maken dat volkoren graan beslist gezond is.
Dit artikel bewijst maar weer eens dat er niets veranderlijker is dan de wetenschap. Na de berichten in de pers, vooral uit de gezond met Rita hoek, bleek de bruine boterham en het bordje havermoutpap. een onheilspellende boodschap van low grade inflammations in zich mee te dragen. zoiets als de menopauze een soort opvliegers wordt mij al minzaam medegedeeld. Maar ik kan het nu wel naar voren brengen ik had toen gelijk dat deze berichten over ongezonde vezels in het dagelijks brood ook weer gingen verdwijnen en dat u en ik en de kleinkinderen hopelijk ook nog een gezond bord pap en een  volkoren boterham voor het ontbijt mogen nuttigen. Dit in het verband met de crisis. De consumptie ervan verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en laat mensen daarom langer leven. Harvard: In concreto: mensen die dagelijks een portie volkoren binnenkrijgen verlagen hun sterfterisico uit hoofde van hart- en vaatziekten met 9% en hun algemene sterftekans met 5%.   Uit de geschiedenis was al duidelijk geworden dat wit brood en geslepen rijst ongezonder is dan volkoren producten. en kan hierdoor een tekort hieraan thiamine beriberi optreden
 
Oplettendheid is echter geboden! Donkergekleurd bruin is geen volkoren. Er moet volkoren opstaan en niet  tarwebloem. Er staat dan op dat het brood gebrande of geroosterde mout bevat dit geeft de donkere bruine kleur aan het brood.
foto Wikipedia Flickr bot free commons
 

Minder rood vlees eten 20% minder kans op..

Minder rood vlees verlaagt sterfterisico met 20%
 Foodlog Vers van Harvard: volkoren is gezond én verstandige vleesverminderaar

Met name (rood) vleeseters die overstapten op meer graan en minder vlees, verlaagden hun ziekte- en sterfterisico met 20% heel fors. Voor de ontwikkeling van kanker maakte de overstap geen verschil.

De onderzoekers schrijven: "Het vervangen van een dagelijkse portie geraffineerde granen of rood vlees met een portie volkoren granen is geassocieerd met een lagere mortaliteit door hart- en vaatziekten. Vervanging van geraffineerde granen leidt tot 8 procent lagere sterfte. Vervanging van rood vlees verlaagt de sterftekans met 20%."
 comment Dat er in dit onderzoek voorbij gegaan wordt aan de onderzoekresultaten die door de nationale Healthcare zijn gedaan onder de leiding van Oxford university Great Brittannië  Dat geen rood vlees eten de kans op alvleesklier met 30 % verminderd. Verder ook dat vegetarisch 50% scheelt in enge ziekte (leukemie)en volkoren producten en gezond eten naar een Duits onderzoek met een duur van al meer dan 20 jaar  bewezen heeft  de kans op ouderdom ziekten met 10% te verminderen. Dus dit was weer overbodig aangezien deze resultaten over de hele wereld bekend zijn al. Zelf ik die zelden kranten leest ken feiten uit deze artikelen (gewoon even op googelen en) alleen afgaan universiteiten en Europese onderzoeken aangezien alleen deze onderzoeken als realistisch worden beschouwt. zie ook het artikel met link naar het Oxford nieuws


http://www.msn.com/nl-nl/etenendrinken/foodnews/vers-van-harvard-volkoren-is-gezond-%c3%a9n-verstandige-vleesverminderaar/ar-BBhAnTD

vrijdag 2 januari 2015

Spiritualiteit en Bewustwording

Spiritualiteit & Bewustwording
Over Pieter, de levens weg van Pieter bracht hem langs vele mystieken leren en tradities, liet zich inwijden bij de Brahma Kumaris, werd ingewijd als wicca Hij onderzocht en bestudeerde diverse boeddhistische, en hindoeïstische stromingen En werd ingewijd in de Gayatri, en daarna nog veel meer mantra's en de mystieke kennis, maakte deel uit van een heksen kring, en bleef alleen over, leefde in een vaisnava tempel , en kreeg naamgeving door de Osho sannyasin Anand Malik en kreeg zijn naam . De Sjamaan Boshert gaf hem de inwijdingen een en twee in de Ushei Reiki. En later ging hij in de leer bij de Peruaanse Sjamanen, en Kreeg diverse inwijdingen in de Munay ki . en Pieter ging verder en op zijn spirituele tocht verkreeg hij ook de Kundalini Reiki inwijdingen, waar hij de meester inwijding in heeft gekregen. Qqk ook voor de engelen is hij geen onbekende, ingewijd door aarst engel Michael zelf, en er werd hem toegestaan zelf inwijdingen te gaan geven. Helend wandelen, universiteit van het leven in aandacht,en Bhaktamagazijn kun je alles leren over de spiritualiteit. Of het nu gaat om Tantra chakra’s, healing, aura en energie, of dat het gaat om stilte, innerlijke rust, overgave en het voornaamste jouw werkelijke ik. Pieter als Coach en medium of healer, ayurvedisch masseur en spiritueel coach is in staat om jou verder te helpen op je pad

Ja u! Klop Klop!

Ja u! Klop Klop! U ja, u bent spiritueel begaafd. Omdat u een spiritueel wezen ben, niet het ego wat u ziet als u in de spiegel kijkt. Maar het zelf, waarom komt deze boodschap bij u? Omdat u er voor open staat, in contact met mede spirituele wezens, God, paramatma, cherubijnen! Ascendente meesters, zelfs boeddhistische monniken, leraren staan u bij, alleen al om dat u/jij ervoor openstaat, daardoor bent u al speciaal, doordat u durft toe te geven dat u vragen heeft. U/jij hebt siddhi's spirituele en mystieke krachten van heling tot mediamiek, telepathie. Hoe vaak gebeurt het niet dat u aan iemand denkt, die u een tijd niet gezien heeft en dat die persoon u ineens belt, of u komt die persoon onverwacht tegen! Telepathie of medium?! Genezende krachten, door handoplegging, zoals een moeder bij een kind, en de pijn is weg, de wond geneest, of is al genezen, u heeft dat ook en kan dat zelfs versterken, door liefde en aandacht, en oefening. Vergeet een ding niet wat ik u nu vertel! U bent die gedachten niet maar een spiritueel wezen! Van een toeschouwer, naar een persoon die steeds meer zelf de regie gaat bepalen van zijn leven en denken.

orakel reading. Lakshmi ~ heldere toekomst.

Nieuw, een paar keer per week geef ik een orakel reading, de boodschap komt op deze pagina. Vandaag kwam de boodschap van Lakshmi godin van voorspoed en geluk, zij wordt in India tijdens een groot spiritueel feest , bij de mensen thuis uitgenodigd om in huis te verblijven. Nu vandaag
Lakshmi ~ heldere toekomst.
de boodschap is dat Lakshmi de Godin van voorspoed, en overvloed, zegt dat het goed is, jij hoeft alleen maar in te zien dat ook jij je echt kan open zetten voor voorspoed, overdaad ook in spiritualiteit, mensen die voor je klaar staan open deuren om jou te helpen. Stop eens met die kleine angsten, en je zorgen te maken. En gebruik die energie om nu aan goede dingen te denken, kijk naar de zon van vandaag en niet die van morgen uit. Alleen al door steeds zo te denken, het goede te herhalen, zodat het goede zich compleet kan manifesteren

wat je ziet denk jij zelf


Wat jij ziet is wat je er op dat moment bij jou opkomt in je gedachten. Dat noemt men  ascociatie.

Herken het spirituele

Herken het spirituele
Het accepteren van onze spiritualiteit betekend ook dat wij het eigenaarschap aanvaarden. Niet alleen voor onze ervaringen , maar ook onze reacties op die ervaringen. En natuurlijk kunnen wij onze spiritualiteit niet accepteren zonder die van anderen ook te erkennen. Eer jij spiritueel kan groeien, moet je beseffen dat jij zelf moet veranderen voor jij iets om je heen kan veranderen.
Naar Boeddha, ‘let op je gedachten, laat geen negatieve gedachten toe. Voed je geest met heilzame gedachten van waarheid. Laat jezelf niet vangen in al die verstoringen van de wereld om je heen.Richt je op wat jij wil! Wordt de poortwachter van je eigen zintuigen, lichaam en leven, en laat alleen de gedachten binnen die de waarheid dienen voor hetgene wat jij in werkelijkheid bent. Je kan je geest, gedachten in een halve seconde veranderen. Maar hoe wordt jij je meer bewust van je eigen gedachten. Vraag het, maar denk eerst even na voor jij een vraag stelt aan God of engel , andere spirituele gidsen. Welke vorm van denken past bij de spirituele u/jij , wat kan ik doen om mijn gedachten te leren kennen, te ontwikkelen die bijdragen aan mijn spirituele bewustzijn. Geniet van je spiritualiteit, geef die voorspelbare gedachten van jou 'zekerheden 'op, het is een soort veiligheidsnet wat eigenlijk niet bestaat. Deepak Chopra schreef, “in onze bereidheid om in het onbekende te stappen, het veld van alle mogelijkheden, geven wij ons over aan de creativiteit van de geest van de grote dansleraar van het universum.' Zet de schijnwerper eens op waar jij dankbaar voor bent! Waar ben jij eigenlijk dankbaar voor? Toon dat jij dankbaar bent, wees voor veel meer dingen dankbaar.Wees blij dat het regent, dankbaar voor de zon, dankbaar dat je geld hebt, te eten, zelfs al ga je naar een voedselbank, dat is ook iets om dankbaar te zijn.Leer om dankbaar te zijn, vooral in je gedachten! Voor alle lessen van het leven, en zegen ze!. Vraag om bijstand houdt een lijst bij van mensen waar je echt op kan rekenen om je steeds daar weer aan te herinneren jouw Zelf, Jou eigen spirituele bron, de ziel. #heeljezelf #helendwandelen #ziel #zelf #geest #gedachten #boeddha #healing #deepakchopra #pieterfranciscus
#column #levenservaringdeskundige,

Een goed idee om te doen wanneer jij je belangrijk voelt

Een goed idee om te doen wanneer jij je belangrijk voelt, of onmisbaar. Dat jij de beste kwaliteiten hebt, meer dan iedereen in de kamer dat jij een gat zou achterlaten als je er niet meer was.Doe dan deze test ter inspiratie. Neem een emmer en vul die met water. Stop je vuist er tot de pols in, je mag je hand heen en weer bewegen , en op en neer maak maar golven. Zolang als je wilt, het resultaat is hetzelfde! als jij je hand, stil houdt of eruit haalt binnen de kortste tijd er niets meer van te merken. Het moraal van het verhaal is doe het zo goed mogelijk, en wees trots op jezelf, en onthoud in het materiële leven is geen man of vrouw onvervangbaar.

We doen het allemaal wel eens, terug kijken

We doen het allemaal wel eens, terug kijken. Wat er was, leuke en tragisch dingen, de gestolen fiets en oma dood. Die man he, heeft mijn …. die vrouw heeft mijn ….. leven verknald, en dit hoor vaak nog na 20 jaar of meer, een slachtoffer rol, krachtverlies. Hierdoor verlies je energie, het is verleden tijd. Het is echt ook hetzelfde als vroeger was het beter. Daar ben ik zelf wel eens korrelig om geworden. Maar is het echt zo, beter wat kan je eraan veranderen! Zat er een les in? Verkeerde baan, verkeerde vriend, vrienden? Al kan dit ook tot dat blijven hangen in het verleden leiden! Vergeet het, streep erdoor begin nu, niet morgen eraan om te veranderen, breng die oude zooi naar buiten,mest je gedachten en je kasten thuis uit, geef het overbodige en wat niet meer werkt weg, aan God, engelen, of de kringloop. Maak ruimte, niet alleen in jezelf maar ook je huis dat werkt op elkaar in! Wat niet goed meer is weg ermee. Laat de familie nog even intact. En als dit negatieve gedachten over de familie oproept, blijf er dan een tijdje vandaan, neem wat afstand, en neem daarna vakantie. Al is het een goedkope kamer voor een midweek in een stad paar km verder! Dit valt spiritueel gezien onder onthechting. Wordt vervolgd. #helendwandelen
#column #verleden, #levenservaringdeskundige,

Orakel kaart van de hemel tot de steen

Orakel kaart, van de hemel tot de steen heeft de aarde gesproken.
Boodschappen van het orakel.
vooruitgang gedeeltelijk onbegrip door je inspanningen, een wijze koning heeft nog niet altijd de onderdanen naar zijn hand, Meesterschap heeft zich aangediend Dienen of?
miljoenen mensen, miljoenen meningen, en toch telt er maar een Aan het eind die van de medicijn man, of de chiefs het opperhoofd na wijs beraad,. Als er duizend wijzen bijeen zijn die allen wijze woorden spreken maar allen met een andere betekenis, dan de ander, is er geen beraad #orakel #helendwandelen

Welke successen, en overwinningen heb jij voor elkaar gekregen? Een nieuwe blog, of website? Een moestuin begonnen, misschien toch op reis gegaan. Een zaak begonnen, of meer zelf brood gaan bakken? Schrijf het hier onder eens op. Het is heel goed dit regelmatig eens op te schrijven.

Welke successen, en overwinningen heb jij voor elkaar gekregen? Een nieuwe blog, of website? Een moestuin begonnen, misschien toch op reis gegaan. Een zaak begonnen, of meer zelf brood gaan bakken? Schrijf het hier onder eens op. Het is heel goed dit regelmatig eens op te schrijven. #positief #spirituelcoaching #sjamanisme #helendwandelen

Meditatie werkt als pijnstiller'

Meditatie niet alleeen voor rust.
Meditatie werkt als pijnstiller'
www.nu.nl
AMSTERDAM – Mensen zijn na een korte meditatiesessies over het algemeen minder gevoelig voor pijn. Dat hebben Amerikaanse wetenschappers
http://www.nu.nl/wetenschap/2485643/meditatie-werkt-als-pijnstiller---.html

Het vrouwelijke, de sjamane, de priesteres




Het vrouwelijke, de sjamane, de priesteres - je ziel is klaar om gewekt en geleid te worden. Je hebt bijna onbewust besloten dat jij en je vrouwelijke energieën heilig en waardevol zijn voor deze planeet en het universum. Dit komt doordat je oergeheugen werd gewekt of geschud door energetische genezingen, mystieke energieën, verhalen hierover, een bezoek aan een kerk of heilige plaats, of een gebeurtenis die je gevoelens heeft geschokt. Er is een plek in jezelf waarvan je je niet bewust was of die je bent vergeten. Ook de gedachte aan al die energieën om je heen waar je nauwelijks weet van had.

Van oorsprong ben je een priesteres, aardemoeder en godin. Je voelt je aangetrokken tot wat je hoort en leest over engelen, inwijdingen en heilige cirkels. Je wilt weer helen of de wijze vrouw worden, de heilige sjamane, een aardemoeder, de leidster van de hele familie.

Je bent al ingewijd door je moeder, het moederschap. Je bent ingewijd door het besef dat er een verbinding is tussen alles, en doordat jij en ik kunnen helen, troost kunnen bieden en verzoening kunnen brengen. Je begrijpt het belang van de bomen, groen en water en alles wat ons met elkaar verbindt, zelfs met onze gedachten.

Je voelt je gebonden door je werk of door de kinderen die je diep in je hart al weet dat ze jou en het ouderlijk huis gaan verlaten, of misschien zijn ze al vertrokken. Ook al wil je blijven deelnemen aan de materiële wereld, blijf dan niet thuis hangen. Waarom ben je thuis? Je mag, je moet bijna meedoen! Stap eruit, het leidt tot hetzelfde - meer verbindingen, gehechtheden. Ga ervoor, voor je vrouwelijkheid, verlangens en spiritualiteit. Wees niet bang dat je kinderen wakker worden of dat je kennissen en familie je niet meer begrijpen. Open je derde oog, bereik verlichting, voel de helende kracht van je handen sterker worden! Word weer vrouw, spiritueel - laat het andere, al is het alleen maar in je gedachten, een keer los. Jouw reis is begonnen.


PieterFrancis wicca

Ik ben spiritueel coach en geef inwijdingen in de Munai Ki, Wicca en Karuna Reiki. Ik praat, en schrijf over engelen, meditaties en scheppingsverhalen. Veel van de inwijdingen zijn gratis, en/of er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de kosten. #orakel


Je ziet het wel vaker kaarsen

Je ziet het wel vaker kaarsen, in een kerk of meditatie ruimte. En ook voor de gezelligheid, omdat het een knusse sfeer geeft. Ook kan jij voor iemand een kaarsje op steken met een gebedje, met een positieve gedachten erbij. Misschien met een vraag, aan God of Godin of de engelen iemand bij te staan. Kaarsen zijn dus ook spiritueel, een lichtpunt. En ze werken zuiverend op de omgeving. Zolang er kaarsen zijn, net als vuur, worden ze ook voor magie gebruikt. Eigenlijk voor allerlei soorten van rituelen. Rode kaarsen voor een geliefde. En witte voor te zuiveren. Steek dus eens een kaarsje op voor een vriend of familielid of 'gewoon' iemand uit de straat. Mediteren gaat ook vaak beter met een kaars erbij, elke keer als jouw aandacht afdwaalt richt jij jouw aandacht op de vlam van de kaars, en je bent weer in het nu, aan het mediteren.
#meditatie #helendwandelen #kaarsen

orakel kaart Hathor

orakel kaart Hathor
Hathor verteld dat jullie meer bewust kunnen worden door aandachtiger te zijn, ook tijdens het eten, wandelen Merk op wat je ziet en ruikt en proeft, benoem het in gedachten. Geniet er van, want ook lust kan tot verlossing leiden jij hebt al die zintuigen, dit lichaam toch niet voor niets gewild? Wat houdt jou tegen te genieten? Of moet jij meteen, het elke dag zijn als een huwelijk, eerst het trouwboekje?, Het licht uit? . Zondig of een schuld gevoel?, Of moet jij werken. Hathor komt je vertellen dat je heel kunt worden door voeling te krijgen met datgene wat jou genot bezorgt en door dat genot te ervaren. Geniet en beleef vooral vreugde eraan en stress verdwijnt.

Orakel of mystiek

Orakel of mystiek? Witte Tara kwam weer in beeld, ik zag haar op een godinnen kaart. En een herinnering kwam bij mij op, dat er een beeld gedaante van haar geïnstalleerd is (ingewijd en op een altaar gezet) een paar jaar geleden in Rotterdam,Nederland De witte Tara staat voor compassie en sereniteit en heling, en een wens vervullend wiel door en door. hieronder een schildering van haar, met de tekst naar de encyclopedie en de schildering komt van wikipedia10606166_369085403249874_3138360002693521271_n

Een eenvoudige uitleg en commentaar op de boeddhistische visie

Een eenvoudige uitleg en commentaar op de boeddhistische visie, leegte genoemd. Punt een is, uit leegte of niets kan ook niet iets voorkomen. Door de meditaties wordt de identificatie met het lichaam minder, gedachten blijken slecht reflecties van uit het verleden te zijn. Een identiteit, of ego die slechts gebaseerd is op waarnemingen en reflecties van mensen en gebeurtenissen om ons heen. En maken geen deel uit van het ware Zelf, en daarom moet men 'leeg' geraken. #Piet(er)

Orakel. Vanuit de kaarten en channeling.

Orakel. Vanuit de kaarten en channeling.
De maand november is begonnen het is mogelijk moeiteloos te kunnen leven.Het draait meer om de balans zien te vinden tussen jouw werk en leven tot nu, en jouw spirituele kant. Kijk meer naar de dingen die goed gaan en gegaan zijn. In deze tijd, nu net na Samhain , is de scheiding tussen de spirituele wereld en de onze meer open geworden. Een waarschuwing is dus op zijn plaats, kijk uit met spreuken en ritueelen ze zijn nu veel sterker, dus ook uw gebeden hebben meer uitwerking! U krijgt ook wat u onnadenkend of onbewust gevraagd heeft, en schrijf de gebeden en vragen vooral op!! Piet(er) deel

orakel, Bewustzijn

Bewustzijn
De kaart staat voor het ervaren. Van het loslaten van de dingen die je niet meer verder brengen. waarin je tot het besef komt dat je bepaalde voorliefdes, opvattingen en meningen prijs dient te geven Het zijn de vaak eerste maar moeilijke schreden op de weg naar meer vrijheid. Dit orakel heeft verbindingen met een baan of relatie, dat betekend niet dat u uw partner of relatie verlaat maar ook kan gaan inzien, dat hij of zij anders is, en al hoewel het niet jou mening of gevoelens zijn! Maar,dat jij die wel waardevol vind ,ook al zijn die anders dan die van jou,

Boodschappen van goden of engelen.column

Boodschappen van goden of engelen, in de vorm van antwoorden krijgen op vragen, bijvoorbeeld een probleem, krijgt iedereen. Maar, vaak vergeten of zien wij deze boodschappen niet. U leest of ziet ze wel maar vergeet ze weer. Of het is niet duidelijk genoeg dat het een antwoord is op een vraag die door u of jij, misschien zelfs onbewust een keer gesteld is. Daarom schrijf uw gebeden (gedachten) en of verlangens op. Dan merkt jij en u ook eerder op dat ze vervuld zijn of door uzelf afgewezen, dat betekend vaak niet herkend. Sommige verlangens komen op, maar blijken dan reacties op het nieuws te zijn, en van wat u verder hoort of leest, en soms zelfs fantasieën die u eigenlijk in het echt niet wilt. Eigenlijk kan u als u uw verlangens en/of gedachten opschrijft beter beoordelen wat er in u leeft. En ook beter de resultaten er van opmerken of overzien!. En ook de creërende gedachten bijsturen.

het is niet gemakkelijk om jezelf te zijn. foto

1459959_375109935980754_42919279740713988_n

Orakel. Open je voor de eenvoud,

Orakel. Open je voor de eenvoud, en er komt steeds meer kennis en kracht naar jou toe.Van grootouders of voorvaderen, leraren. Eenvoudige oplossingen eenvoudige remedies. Al ver voor de moderne wetenschap bekend. Eenvoudige regels, ook voor jouw omgang en gebruik van deze planeet. en er komt dan steeds meer naar jou toe, dingen en oplossingen waarvan men het bestaan bijna vergeten was.Stem jezelf nu af op eenvoud, soberheid, het verhoogt je spiritualiteit, stop je eigen verspilling. Wees een voorbeeld voor anderen.

Shekina

Shekina men gebruikt dit woord vaker in de new wave spirituele beweging maar wat betekend het? Het woord ‘Shekinah’ is een Hebreeuws woord, dat volgens de oude, archaïsche bewoordingen duidt op de aanwezigheid van het Goddelijke bij de mens. Bij de Brahmakumaris vertelde men mij dar de ziel vol kennis gelukzaligheid en eeuwig is. Wat ook onder de betekenis van shekina staat. http://www.shekinah.nu/nederlands/artikelen/ ://commons.wikimedia.org/wiki/File:The_Shekinah_Glory_Enters_the_Tabernacle.jpg#mediaviewer/File:The_Shekinah_Glory_Enters_the_Tabernacle.jpg

Het orakel, de boodschap

Het orakel, de boodschap, was met samenzijn, verbintenis of huwelijk. Maar het is waar al waren daar in de rapen gaar, maar ook engelen gezang Wees niet bang, voel er strijkt al een tip van een vleugel langs je wang. Soms is het moeilijk je eigen stem te horen in het midden van al die mensen, en wat dan met de stem van je hart? Ansuz de rune zegt let op er zit iets niet goed, en de engel was er al met houdt vertrouwen er is al hulp in de buurt (maar durf ook om hulp te vragen) . En de steen sprak en houdt je niet in, wees niet te behoudend er staat een deur, een nieuwe toekomst, de deur staat voor je open. Deel deze boodschap aub #orakel #helendwandelen

Denk eens na over uw leven.

Denk eens na over uw leven. Heeft u respect voor uw gevoelens of offert u uw zelf op door u te laten ondersneeuwen door het juk van een verzameling oude gewoontes? Wees bereid om u in van alles in uw gedachten los te maken, te onthechten. Van de kinderen die al jaren zelfstandig wonen, familie die u eenmaal per jaar tijdens de verjaardagen ziet. Al die dingen in huis die vaak niet eens opgemerkt worden. Leeft u voor uw huis, had ik dat ook nog!? Wat houdt dit loslaten dan in, met een slaapzak naar het park? Met een winkelwagentje met dekens, en andere dingen, in plastic boodschappen tassen. En die oude vertrouwde schemerlamp er bij. Waar u zich maar niet los van kon maken! Maar, kijk nu eens naar waar je wel gebruik van maakt, bent je er dankbaar voor, nee!?. Geniet dan van de dingen die u wel gebruikt, wees er dankbaar voor, begin een nieuwe relatie met uw familie of vrienden. Alles wat wij hier in dit leven verzameld en opgedaan hebben kunnen wij niet met ons meenemen! Hoe meer u gaat beseffen dat al deze dingen u meer binden dan vrijheid geven. Des te meer energie u zult gaan voelen, meer intuïtief gaan leven, en openstaan voor kennis. U als het ware van binnen uit verlichten Dat de goden en engelen u mogen bijstaan.

Orakel. Toekomst?

Orakel. Toekomst? Voorbestemd, door herinneringen aan een vorig bestaan? Of laat jij dat gaan, ver van je vandaan, weer begonnen met nieuwe moed, dat doe je meer dan goed. Handen uit de mouwen, huizen kan jij zelf wel bouwen maar er met liefde in wonen is het leven kronen #helendwandelen #pieterfranciscis #orakel

Deze tekst is niet geschikt voor mensen die niet geinteresseerd zijn in het spirituele leven.

Deze tekst is niet geschikt voor mensen die niet geinteresseerd zijn in het spirituele leven. So ham ik ben. Wat ben ik? Die vraag is het gereedschap voor de geest, het laat zien waar te zoeken naar wat ben ik echt! Wat is dat echte, een ziel maar wat is een ziel dan, als die niet u is, Jantje Klaasje of Carla, wat was uw naam ook al weer? De soham (ik ben) is niet een timmerman of een ander etiket wat men u opgeplakt heeft, zoals de eigennaam . Dat heeft allemaal betrekking op uw lichaam, ook de mind, geest of vals ego genaamd. Wanneer u na lang doorvragen, en onderzoek heeft doorgekregen dat er niets waarheid getrouw daar in zit, behalve de gehechtheid aan deze lichamelijke identiteit. Laat u ook de uitleg los over wat u eigenlijk allemaal niet bent. En kan u uw aandacht besteden aan wat ben ik dan zelf buiten een toeschouwer of waarnemer

Magie elke dag in mijn leven

Ik ervaar magie elke dag in mijn leven.
Mijn leven in een gewone straat, buurt.                                 
Ik ken alle spreuken van de wereld niet.
Maar ik wil er wel een paar met je delen.
Ik beoefen deze dagelijks en ze hebben wonderen veroorzaakt in mijn leven.
Jij kunt ze ook proberen.
De spreuken van dankbaarheid, voor een nieuwe dag,
het heldere en schone water uit de kraan. Voor een blauwe lucht en ook de regen.
Een glimlach, een vriendelijke blik, en dat jij of u die ook aan een ander kan schenken en delen.    bron Pieter Franciscus dichter en multi mixed media artist  positiviteit

De Boeddha zei: quot; Leegte is noch wezen noch niet-zijn.

De Boeddha zei: "Leegte is noch wezen noch niet-zijn. Het is vrij van alle verkeerde inzichten. Het wordt niet geproduceerd noch vernietigd, en het kan niet worden begrepen door zien. Waarom is dit zo? Omdat leegte kan niet gevonden worden in de ruimte. Het heeft geen vorm. Het is geen onderwerp van waarneming. Het is nooit geboren, en het verstand kan het niet bevatten. Omdat het niet kan worden begrepen, het omvat alle dharma's en woont alleen in niet-discursieve, niet discriminerende wijsheid. Dit is het enige ware en juiste begrip, monniken! U moet weten dat niet alleen leegte, maar alle dharma's zo zijn . Dit is de Dharma Seal.
Vertaling Pieterfranciscus #helendwandelen #boeddha

Onthechten Om echt te kunnen onthechten

Onthechten Om echt te kunnen onthechten. Moet je jijzelf leren kennen, hoe jij echt denkt en daarop reageert,. Jouw gevoelens op een opmerking of een grap. Als jij dat niet eerst echt accepteert, dan kan je ook niet veranderen, want verandering kan alleen van binnenuit komen. Loslaten Kan alleen als jij je veilig voelt en zeker. #Pieterfranciscus #helendwandelen #gurusatsang #Svami

Orakel. Wat zie je niet,

Orakel. Wat zie je niet, waar is dat kind gebleven, Verbazing en verwondering, over het bloempje die eerste vrucht. Blauwe lucht, echt geen tijd? Toch niet door een gouden ring. En dan nog steeds geen tijd, zelfs niet voor een gezond ontbijt? Voedsel is een gift altijd een gedicht voor het leven dat daarvoor zwicht. Eten is liefde. En veroorzaakt ook tijd om te leven onder die boom of op dat bloemen veld waar je even niet dacht aan geld. Herinner je dit in de winterdagen in plaats van te klagen! Over averij, slecht weer, en dagen, want dat doet weer keer, in plaats daarvan de liefde, een zomerse wei. Het jaar is weer bijna voorbij, herinner de de goede dingen, wat je weer laat zingen. In plaats van al die materiële dingen. #Helendwandelen #Pieterfranciscus.#orakel

je leeft maar een dag.

10245465_388558247969256_1106019549514243626_n

Orakel of visie voor 2015.

Orakel of visie voor 2015.
2015 staat voor het getal 8 in de numerologie Ook de ogdoade - het getal van de eerste kubus, die acht hoeken had. Het is een mysterieus getal, dat in verband werd gebracht met de Eleusische mysteriën (Egypte, de acht oergodheden in vier paren van twee. Helaas werd Thoth de zelfscheppende god even niet meegerekend =9). Overwegend zou in dit jaar het materiële nog de overhand houden, 8 is een getal voor zaken. Niet negatief maar het is wel een jaar dat men de financiën in de gaten moet houden, en vastberaden ervoor moet gaan, laat niet af! Naar de oude geschriften is dit het ijzeren tijdperk, ook Kali yuga genoemd. Waar meer dan 3000 jaar geleden al door Arjoena werd verteld dat de familie tradities en rituelen in verval zouden komen, als de veldslag doorging waar hij met Krishna samen was voor aangetreden. Een nog ander verhaal verteld dat de Brahmanen de geestelijke geleding van de maatschappij voor geld langs de deuren zou gaan. Dit was een vloek over de gasten van Daksha de vader van Parvatie uitgesproken, door de metgezel van de heer Siva. En een heilige uit Bengalen Sri Caitanya gaf deze instructie aan zijn leerling die Rupa was genaamd , en Rupa was bezig met geld in te zamelen,donaties voor een tempel. Doch zijn leraar vertelde hem doe dit niet Rupa als jij je met geld inzamelen bezighoudt, maakt dit je materieel denkend! Als de Heere het wilt brengt hij iemand op je pad die jou het geld geeft voor de tempel. Schijnbaar kon hij en zijn leerling de geschiedenis van deze vloek, toch gaf hij het juiste voorbeeld in deze.
(geestelijke geledingen de sjamanen in India brahmanen genoemd en priesters)

Oud spreekwoord, alle wegen leiden naar Rome foto

Oud spreekwoord,
alle wegen leiden naar Rome, niet alleen het doel, maar ook de route is ook belangrijk10846265_391049481053466_2444105743893701758_n

Reizen in dromen. Voorspellende dromen

Reizen in dromen. Voorspellende dromen en trance reizen. Ik merkte bij mijzelf laats op dat mijn gedachten van een dag of wat ervoor in mijn dromen terugkwamen.Zo kan je ook gericht gaan dromen. Net als onze voorvaderen die door meditatie en rituelen de toekomst trachten te zien, of te voorspellen. of een oplossing voor een probleem. Als een voorbeeld voor de jacht en daar bij raad voor vroegen aan voorvaderen en goden, ook aan de dieren zelf. Het orakel van Delphi is weer heel bekend, om haar soms raadselachtige boodschappen , maar daar verdiende dan iemand ook weer de kost mee, om het uit te leggen, of de boodschap door te geven. Het medium of priester(er) genaamd. En dan de voorspellende droom vol met mystieke symbolen. En vaak is het ook niet goed duidelijk voor iemand dat die een betekenis hebben. Nu staat het internet vol met droomboeken, met vaak verschillende betekenissen van de symbolen. Onthoud een ding in de oude kennis over droomuitleg kom je geen treinen of magnetrons tegen. Ten eerste, voor verder te gaan over de symboliek, naar de moderne wetenschap; verwerk je in je slaap gebeurtenissen van de dag, dat is dus een overeenkomstigheid. En ook de dingen die we niet konden verwerken, of een plaats geven. Die geven een onrustige slaap. De voorspellende droom, of een droom met de oplossing. Maar dan vaak weer in die symbolen en symboliek die moeilijk te interpreteren is. En ook een groot punt is, dat vaak dat men de boodschap niet erkent, want die slaat niet aan op de vraag, of verwachtingen. Bijvoorbeeld de boodschap is wordt vegetariër, en versober, laat de auto staan.Dat kan het toch niet zijn? Kom nou, dat lijkt geheel niet mystiek of spiritueel! Dat u een ongeluk kan voorkomen of een ziekte, de auto hierdoor net voor een goede prijs kan verkopen. En dat versoberen kan leiden tot dat extraatje waar u net een stoffig idee of plan mee kan uitvoeren. Een compleet andere manier om de levensweg verder te begaan. Dat had u er waarschijnlijk op het eerste gezicht niet echt achter gezocht, of er uit gehaald? Toch kan je het afdwingen, die dromen met een oplossing! Overdenk eens goed waar u een oplossing voor zoekt, niet forceren, maar laat het goed inwerken. Dan komt die oplossing of antwoord op je vragen ook naar boven. Schrijf het wel op, dit geld voor alle dromen, en oplossing gericht denken. En ook oefening baart kunst. Tussen haakjes de oplossingen kan je doms ook in een krant of ander schrijven tegenkomen, of het horen van iemand. Dus let goed op! Een gedeelte van dit bericht heb ik al eens eerder op het internet gezet, misschien is er onder mijn lezers iemand die dit nodig heeft.