Een eenvoudige manier om een appeltaart te maken.
bereidings duur 35 ninuten
oventijd 20 minuten
ingriedenten
Appelen vier stuks
bladerdeeg
suiker 6 lepels
een a 2 eetlepels boter of margarine
Bereidingswijze
Het blader deeg gaat in de koekenpan daar bedekken wij de bodem mee, en dan de appelen en erop en in de voorverwarmde oven a 170 graden en dat zo een 20 minuten. Ondertussen de suiker in de koekenpan met de boter deze gaan we langzaam oplossen op laag vuur. Eruit halen en de gekarameliseerde suiker erover. Offreren maar. De snelle taart kijk altig even of doe lichtbruin is want de oventemperaturen zijn wel gelijk maar ovens niet
bereidings duur 35 ninuten
oventijd 20 minuten
ingriedenten
Appelen vier stuks
bladerdeeg
suiker 6 lepels
een a 2 eetlepels boter of margarine
Bereidingswijze
Het blader deeg gaat in de koekenpan daar bedekken wij de bodem mee, en dan de appelen en erop en in de voorverwarmde oven a 170 graden en dat zo een 20 minuten. Ondertussen de suiker in de koekenpan met de boter deze gaan we langzaam oplossen op laag vuur. Eruit halen en de gekarameliseerde suiker erover. Offreren maar. De snelle taart kijk altig even of doe lichtbruin is want de oventemperaturen zijn wel gelijk maar ovens niet