dinsdag 27 november 2012

Sundara kanda, Ramayana van Valmiki pdf Engels uit1892

de embed code is verwijdert daar deze een pff reader nodig had die als toepassing van de explorer moet werken. Dus ik heb deze voor de veiligheid eraf gehaald u kun de pdf wel veilig download. mvg link naar Ramayana van Valmiki copieren plakken in de adresbalk als de link niet werkt http://ebookdatabase.net/the-ramayana-of-valmiki-sundra-kanda-304951735

Taart versieren, instructie fimpje


Hoe een taart op te maken, met marsepijn of creme. Een instructie filmp, hoe u dat kan doen, het kan ook met een cake, zie de tip van mij onder de instructie film, hoe het snijden bijna altijd recht gaat en goed lukt. Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Een tip om de taart horizontaal eenvoudig en strak te snijden, om de room of een laag creme, of vruchten aan te brengen.Leg de taart tussen 2 plankjes. Als u geen lang mes heeft! Is een stuk ijzergaren gaat het ook. Leg het mes op de plankjes, en gebruik deze als geleiding voor het mes of draad, dan krijgt u even dikke plakken. bhakta Piet(er)

woensdag 21 november 2012

Recept. Zelf kookroom maken! Door bhakta Pieter

Kookroom men ziet het in de supermarkt vaak in kleine plastic flesjes! Maar staat u er wel eens bij stil vooral door de aankomende feestdagen dat u het makkelijk zelf kan maken?
En ook nog goedkoper en milieuvriendelijker, en u spaart Krishna zijn elementen!
Kookroom maken
U neemt 50ml room en doet er iets meer melk bij, u kan er dan nog wat bloem bijdoen, of tapioca indien aanwezig. Deze kookroom is fijn om mee te binden en schift niet.
Gebruik het eens voor een pasta saus, met wat meer melk warm maken en wat geraspte kaas erdoor.En naar gelang de hoeveelheid wat oregano, een theelepel chili vlokken of poeder dan een een halve theelepel. Een zakje pizzakruiden doet ook wonderen voor een pastasaus. Tip maak voldoende pastasaus voor 2 a 3 keer en vries het in porties in.
Uw dienaar in deze Bhakta Pieter

Tofu met yoghurt kaastaart, vegetarisch

 

Ingrediënten:

  • 300 g (Griekse) yoghurt
  • 300 g bosbessen
  • 250 g biscuit bv Maria koekjes.
  • 250 g room kaas
  • 250 g tofu
  • 150 g boter
  • 60 g suiker
  • 1 1/2 eetlepel agar-agar poeder
  • 3 theelepels kaneel

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 ° Conventionele Verwarm, snijd de tofu in kleine blokjes, dan fijn pureren. Neem de ei vrije biscuit doe deze in een stevige zak van papier of iets dergelijks.Neem een deegroller of lege fles en rol de koekjes tot een grof poeder.  Doe de boter in een kleine pan op het fornuis, vloeibaar laten worden, dit  met de koekjes in een kom en door elkaar heen mengen. Neem dan een springvorm (ø ca. 22-24 cm) dik en stort de massa in de springvorm en gelijkmatig verspreiden en aandrukken, neem de achterkant van een lepel hiervoor want het is heet! En dit gaat  in de hete oven, en ongeveer 10 minuten bakken, laat de bodem afkoelen en doe de bosbessen erop. Voorbereiding van de agar ager volgens aanwijzingen op de verpakking Tofu crème, room kaas, yoghurt en suiker samen tot een romig geheel mengen. Voeg snel de agar agar eraan toe, roer nog even goed en giet het mengsel over de bosbessen op de taart basis. De taart in de vorm laten ten minste 2 uur, of bij voorkeur 's nachts in de koelkast. Net voor het opdienen, de kaneel op de taart strooien, Verwijder de springvorm, en snijd de taart in tien gelijke punten. En dan garneren met de resterende verse bessen en opdienen.