woensdag 12 december 2012

Recept voor rozensiroop met munt, met rozenwater.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh00t18lhBvQmze0jswiH6UzYvpBBivkPoLfSVJlFoKxfD7bDCw1pgz_WAzGJFulVFCJlXIKkMVHWca6rTPLySeRg0VZVjJsMwZc9xBjhd7QjVc-HopG0Fq9qNCCo9mINsm6COv8dZiMAM/s380/bhakta+magazijn.jpg

Recept voor rozensiroop, dit kan u als voorbeeld bij fruit coktails gebruiken. Ingriendenten. 1 eetlepel rozenwater 100g rietsuiker 50ml water klein bosje munt Methode: Breng het water aan de kook voeg de suiker toe, laat dit 10 minuten zach tegen de kook aan op het gas licht doorroeren. Als u het dikker ziet worden, kan het even daarna van het gas (of andere warmtebron) en dan pas de munt en het rozenwater erbij. Deksel erop en laten staan dan na plusminus een anderhalf uur de muntblaadjes eruit zeven. u kan deze munt siroop over wat fruit heen gieten, voor een apart dessert.

Geen opmerkingen: