Oven 200 Celsius bakken 20 minuten
Bladerdeeg een pak of rol bakplaat met wat olie of bakpapier bedekken. Het bladerdeeg erop.
Neem tomaat en courgette wat pizza kruiden, en bak deze even, eerst de tomaten en op het laats de courgette, (een minuut).. Verdeel de groenten over het bladerdeeg, houd een strook aan alle zijde vrij, die wordt omgevouwen en zi hebben wij een rand aan onze pizza. Neem wat geraspte kaas. Of wat ik meestal doe ik koop een pak jong belegen kaas bij het Marokkaanse buurtsupertje en snij deze aan repen, alleen de kaas! En leg deze repen op de pizza. De voorverwarmde oven in voor 20 minuten. Wat ik zelf lekker vind is de rand in te smeren met wat gepeperde olie, ik bak af en toe een peper op laag vuur tot de peper donker is, en laat de olie dan nog even staan, zonder peper. De peperolie, gaat dan in een potje en dit gebruik ik om de rand in te smeren, kan ook met pizza kruiden, die dan hetzelfde als met de peper, denk eraan op laag vuur, zodat het niet verbrand.
Bladerdeeg een pak of rol bakplaat met wat olie of bakpapier bedekken. Het bladerdeeg erop.
Neem tomaat en courgette wat pizza kruiden, en bak deze even, eerst de tomaten en op het laats de courgette, (een minuut).. Verdeel de groenten over het bladerdeeg, houd een strook aan alle zijde vrij, die wordt omgevouwen en zi hebben wij een rand aan onze pizza. Neem wat geraspte kaas. Of wat ik meestal doe ik koop een pak jong belegen kaas bij het Marokkaanse buurtsupertje en snij deze aan repen, alleen de kaas! En leg deze repen op de pizza. De voorverwarmde oven in voor 20 minuten. Wat ik zelf lekker vind is de rand in te smeren met wat gepeperde olie, ik bak af en toe een peper op laag vuur tot de peper donker is, en laat de olie dan nog even staan, zonder peper. De peperolie, gaat dan in een potje en dit gebruik ik om de rand in te smeren, kan ook met pizza kruiden, die dan hetzelfde als met de peper, denk eraan op laag vuur, zodat het niet verbrand.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten