vrijdag 6 januari 2017

Oud hollandse kost blijkt superfood!!

bron: consumehealthyfood
bieten-beets
Rode biet (of bieten) is een groente met een diep donkere rode kleur en zoete en je proeft bijna het ijzer er in. Bieten worden gekookt en als groenten er bij. En ook in de vorm van salades en power drank. En als kleurstof in allerlei

Opmerkelijk is dat men wel weet dat bietjes gezond zouden zijn , maar niet dat ze net als peentjes goed voor de ogen zijn. Meestal wel de grap van heb jij ooit een konijn met een bril op gezien? Dat kom omdat ze worteltjes eten! Nog meer voordelen van regelmatig bieten eten zijn, tegen vet opstapeling in de lever. En het werkt mee aan een goede darmfunctie, maar in alles is het zo dat gezond eten op zich, minder vet en vlees. Geen tot matig alcoholgebruik. En ook niet roken.

Door wekelijks meer bieten te eten, dat is voor mij al een keer, ik ben er niet zo op, dus ik neem gewoon een gekookte biet. En die eet ik zo op. Een gevarieerde voeding, met voldoende veels zorgt al voor een goed darmfunctie.

De plant bevat vitamine B, calcium, magnesium ijzer, kalium en koper, en andere essentiële voedingsstoffen

    Verbeter uw bloedcirculatie, effectief voorkomen van hart- en vaatziekten;
    Zorg voor je lichaam met veel energie;
    Angst voorkomen dankzij de aanwezigheid van betaïne en tryptofaan;
    Bestrijdt vrije radicalen in het lichaam vanwege de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen

Deel met ons uw gedachten en reacties hieronder. Dank je wel voor het lezen en delen door het lezen van deze blog post.

Voor meer berichten over gezonde voeding, recepten, en artikelen over aandacht training, meditatie en yoga . Bezoek dan op regelmatige basis www.bhaktamagazijn.blogspot.nl of mijn facebook pagina helendwandelen @wiccabewustzijn. En deel deze informatie gerust met vrienden, kennissen en collega's. En vergeet ze vooral niet te verwijzen naar deze site!. Admin  

Geen opmerkingen: