zaterdag 27 april 2019

Aan Rozemarijn ruiken kan je geheugen met 75% verbeteren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gods EHBO kistje Geneeskracht uit het keukenkastje!!!!                     
Aan Rozemarijn ruiken kan je geheugen met 75% verbeteren. Behalve dat het lekker op een pizza is of in de pasta saus is rozemarijn gewoon gezond. En het wekt ook nog de eetlust op!                   Griekse studenten doen het niet in de souflaka maar steken een tak in hun haar bij examens 
Mythologie
Aphrodite de Griekse godin droeg rozemarijn om haar hals toen zij uit de zee kwam geboren uit Uranus zijn lendenen. Over de Heilige maagd Maria wordt verteld dat zij haar blauwe kleed over de wit bloeiende rozemarijn struik uitspreidde toen zij ging rusten. En dat hierdoor de witte bloemen van de rozemarijn blauw werden..Vandaar de naam Rose of Mary https://nl.wikipedia.org/wiki/Rozemarijn_(plant)
Rozemarijn essentiële olie kan voor meerdere doelen gebruikt worden! Om de pijn van gewrichten en spieren te verlichten en het wordt ook gebruikt voor hoofdpijn, al zou ik zelf een mintachtige crème zoals vicks hiervoor te gebruiken, of een manier die de afrikaanse vrouwen gebruiken die op het land werkten. die hebben geen paracetamol! Een natte (thee)doek strak om je hoofd heen knopen, over je slapen en oren heen! 
En vergeet niet om de rozemarijn essentiële olie te verdunnen voordat je die op jouw huid gaat smeren! (dit is algemeen voor essentiële oliën!! , Vooral niet puur gebruiken!
 

Geen opmerkingen: