Dit recept is de eenvoud zelve. winterpeen wassen en raspen, in de pan met de vegetarische bouillon blokjes, bij het merk dat ik gebruik is het een blokje voor een halve liter. Ik maak anderhalf liter, dus reken maar uit. Een halve pompoen 3 A 4 ons in stukjes bij de bouillon in de maak. Een halve struik bleekselderij wassen in stukjes even fruiten in de kerrie. En afblussen met wat bouillon en bij de soep. U kan het pureren maar als u de pompoen klein genoeg heeft gesneden is het al redelijk gebonden. Toch pureren? Doe dan de bleekselderie er na het pureren aan toe. Niet gewaagd genoeg? Bloemkool kleine roosjes losmaken en als eerste fruiten, dan die bij de al gepureerde soep nog even op het vuur laten, tot de bloemkool beetgaar is, dus niet te zacht.erbij en in de 2e ronde de bleekselderij.
Labels
- Engelen (19)
- engelen inwijding (1)
- krachtdieren (4)
- magie (3)
- meditatie (26)
- recept (124)
- recepten (114)
- spirituele agenda (8)
- totem dieren (6)
maandag 30 november 2015
zondag 15 november 2015
Ik houd van elk seizoen maar de herfst!
Ik houd van elk seizoen
maar het licht in de herfst en de prachtige kleuren van de bladeren
van de bomen en struiken, die prachtige herfstkleuren daar geniet ik
echt van.
ik houd van de
herfst, vooral van de appelen en peren in overvloed. De lamp gaat wat eerder aan. En
dan genieten, genieten van stoofpeertjes en noten pellen
Elke ochtend de bladeren
weer opzij, tussen de struiken vegen. En als de kachel weer voor eerst op een
koude avond aangaat heerlijk.
Snatam Kaur - Earth Prayer - The Official Music Video
http://www.spiritvoyage.com/Ras
Snatam Kaur has released her first music video for the song Earth's
Prayer from her new album Ras. Inspired by her deep love and sense of
responsibility for the environment, Snatam says, "My intention for this
song and this video is that it will help all of us awaken to our role as
stewards of the planet." Directed and photographed by Robin Layton
with music produced by Thomas Barquee.
donderdag 12 november 2015
Zwarte rijstpudding met carobe, recept
Een oud recept wat ik in de begintijd van deze blog geschreven hebt onder de naam black carobe rice. Waarvan men dacht dat ook hoe je het moest bereiden in Engels geschreven was. Hier een klein deel van het recept (en het kan ook met cacaopoeder ). En voor meer, volg de link! Verwarm de melk met de suiker in een pan met zware bodem op een laag
vuurtje. En driekwart van de in de melk opgeloste carobe
meer lezen
meer lezen
Abonneren op:
Posts (Atom)