Uitgave 1-010 Bhakta Mag-e-zine Vegetariër 45% minder kans op kanker (leukemie, alvleesklier
Dit was de uitkomst van het onderzoek van Cancer Research UK epidemiologie unit van Oxford Universiteit. Ook werd het risico verlaagd op andere vormen van kanker. Nu dit door een op een hoog peil staand wetenschappelijke instituut geconcludeerd is na grondig onderzoek. Valt het doek voor velen nihilistische wetenschappers die nee bleven zeggen tegen onderzoek uitkomsten van kleine ziekenhuizen, en instituten. Die al meer dan tientallen jaren geleden dit al geconstateerd en gepubliceerd hadden en de rest van de overheid zwaar gesubsidieerde onderzoek- centra unaniem tegen zich kregen. Neem ook met het lezen van van dit artikel goed de opmerking, van de vertegenwoordiger in u op. Co-author Naomi Allen, van het Cancer Research UK epidemiologie unit at Oxford University, zegt waarom dit bij vegetariërs zo is weten wij niet.! Dit is de reden waarom dat vegetarisch of vleesloos eten negatief wordt benadert door een groot gedeelte van de wetenschappers. Dat dit al een hetze is geworden.Omdat vlees zwaar gesubsidieerd wordt om economische redenen al is dit alleen lucratief voor de vlees industriëlen. Minder vlees eten verkleint het risico op ziekten, en vermindert ook het broeikas effect. Als inwoner van de Europese unie betaalt men aan de vlees productie mee, of men wilt of niet door de belasting . Ageren tegen deze is de enige oplossing. http://www.guardian.co.uk/science/2009/jul/01/vegetarians-blood-cancer-diet-risk
Dit was de uitkomst van het onderzoek van Cancer Research UK epidemiologie unit van Oxford Universiteit. Ook werd het risico verlaagd op andere vormen van kanker. Nu dit door een op een hoog peil staand wetenschappelijke instituut geconcludeerd is na grondig onderzoek. Valt het doek voor velen nihilistische wetenschappers die nee bleven zeggen tegen onderzoek uitkomsten van kleine ziekenhuizen, en instituten. Die al meer dan tientallen jaren geleden dit al geconstateerd en gepubliceerd hadden en de rest van de overheid zwaar gesubsidieerde onderzoek- centra unaniem tegen zich kregen. Neem ook met het lezen van van dit artikel goed de opmerking, van de vertegenwoordiger in u op. Co-author Naomi Allen, van het Cancer Research UK epidemiologie unit at Oxford University, zegt waarom dit bij vegetariërs zo is weten wij niet.! Dit is de reden waarom dat vegetarisch of vleesloos eten negatief wordt benadert door een groot gedeelte van de wetenschappers. Dat dit al een hetze is geworden.Omdat vlees zwaar gesubsidieerd wordt om economische redenen al is dit alleen lucratief voor de vlees industriëlen. Minder vlees eten verkleint het risico op ziekten, en vermindert ook het broeikas effect. Als inwoner van de Europese unie betaalt men aan de vlees productie mee, of men wilt of niet door de belasting . Ageren tegen deze is de enige oplossing. http://www.guardian.co.uk/science/2009/jul/01/vegetarians-blood-cancer-diet-risk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten