Men neme 100 gram verse Basilicum blaadje. een halve thee lepel asitoefida (hing) en 25 gram zwart sesam zaad op de hoek van de markt in de Pakistaanse winkel en 75 gram Zwitserse gemalen kaas deze is vegetarisch en plus minus 1.5 deciliter olijf olie. die van het goedkopere huismerk van het winkeltje of supermarkt fungeert prima in dit recept. En de toets der perfectie erbij 10 gram pijnboom pitten, en ze even roosteren!
Nu de kunst van het Pesto maken aan u onthuld1 Men nemen een keuken machine of blender en doet alles erin en laten draaien tot het fijn is. Neem een schone pot en voor u uw eerste zwarte pesto er in doet! Controleer ook even dat de sesam zaden goed fijn zijn. Met wat olie er boven op blijft de pesto weken goed in de koeling. recept van Bhakta Pieter ps de hing of asitoefida dient als vervanging voor de knoflook, de halve theelepel staat gelijk aan een of twee tenen knoflook.Als u meer de scherpe smaak van knoflook peferreerd zonder knoflook te willen gebruiken neem wat witte radijs, of scherpe rettich, zeg twee radijzen pureren en die erbij doen, maakt het wat pittiger. Ook geschikt als u niet goed tegen peper kan.
Nu de kunst van het Pesto maken aan u onthuld1 Men nemen een keuken machine of blender en doet alles erin en laten draaien tot het fijn is. Neem een schone pot en voor u uw eerste zwarte pesto er in doet! Controleer ook even dat de sesam zaden goed fijn zijn. Met wat olie er boven op blijft de pesto weken goed in de koeling. recept van Bhakta Pieter ps de hing of asitoefida dient als vervanging voor de knoflook, de halve theelepel staat gelijk aan een of twee tenen knoflook.Als u meer de scherpe smaak van knoflook peferreerd zonder knoflook te willen gebruiken neem wat witte radijs, of scherpe rettich, zeg twee radijzen pureren en die erbij doen, maakt het wat pittiger. Ook geschikt als u niet goed tegen peper kan.