Garuda Wisnu beeld van 150 meter hoog in Bali.
Bali Indonesia. Ik heb hier op 25-11-2013 bijna 2 jaar terug... voor het eerst een artikel aan gewijd. En ik keek nog eens terug in het archief. En dacht bij mijzelf ik ga eens kijken of ze het beeld van Garuda Vishnu al af hebben. En ja hoor en heb ook de foto erbij gezet volg deze link voor het complete artikel plus foto...,.. Na 16 jaar gekibbel is men begonnen op Bali met het bouwen van de Garuda Wisnu Kencana Constructie. Het standbeeld dat hoger en groter dan het Vrijheid beeld (75 meter)in Amerika in zijn uiteindelijke vorm moet worden Labels
- Engelen (19)
- engelen inwijding (1)
- krachtdieren (4)
- magie (3)
- meditatie (27)
- recept (124)
- recepten (114)
- spirituele agenda (9)
- totem dieren (6)
woensdag 11 november 2015
Garuda Wisnu kencana beeld van 150 meter hoog.
dinsdag 10 november 2015
Bergkristal en Raziel de aartsengel
www.harteverbinding.nl/samenwerking-van-aartsengel-raziel-…/
Hoofd van een godheid, 16e eeuw, Nepal
foto wikipedia public domain
Recept Rode bieten of krotensoep (vegetarisch)
Ingrediënten:
500
gram rode bieten of kroten
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olie of boter
200 ml appelsap gewaagder is met sinaasappelsap
500 ml groentebouillon
![]() |
foto Morten Strunge Meyer |
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olie of boter
200 ml appelsap gewaagder is met sinaasappelsap
500 ml groentebouillon
theelepel
asatoefida (staat gelijk aan 2 tenen knoflook)
zout en peper
150 ml crème fraise
zout en peper
150 ml crème fraise
En
voor het oog dat ook wat wilt,
garneren met peterselie wat basilicum, En een lepeltje crème fraise..of een bolletje geitenkaas, fetah!
garneren met peterselie wat basilicum, En een lepeltje crème fraise..of een bolletje geitenkaas, fetah!
Rode
bieten in stukken snijden.
Een bouillon blokje in 1/2 liter water oplossen dan bij de bieten doen dan 200 ml appelsap erbij.
Alles zo een 20 minuten laten koken totdat het zacht is.
En dan pureren.
Proeven! Mag niet te zurig zijn en zout en peper toevoegen indien nodig......
Een bouillon blokje in 1/2 liter water oplossen dan bij de bieten doen dan 200 ml appelsap erbij.
Alles zo een 20 minuten laten koken totdat het zacht is.
En dan pureren.
Proeven! Mag niet te zurig zijn en zout en peper toevoegen indien nodig......
Als
de crème fraise erbij gedaan is meteen op laag vuur, of
warmhoudplaatje.
Serveren
in een bord of soepkom bovenop wat als garnering, de kaas of wat
peterselie, of met de creme fraise. En met Turks brood natuurlijk!
maandag 9 november 2015
Bijvoet Artemisia Vulgaris ken je hem al.

http://www.pfaf.org
Abonneren op:
Posts (Atom)