Een heel eenvoudig vegetarisch recept om zelf te maken,
Alles even op een rij
Klein blik linzen (uit laten lekken)
1 lepel kerrie
korianderblad (naar smaak meer)
Zout naar smaak
3 a 4 lepels appelmoes of 1lepel diksap!
Halve eetlepel citroensap
kokosmelk of santen
De uitgelekte linzen met een takje koriander, naar eigen smaak meer of minder koriander het gaat snel overheersen of gewoon weglaten mag ook, een lepel citroensap erbij! Een lepel kerrie kleurt het meteen mooi geel op, theelepel mosterdzaad gemalen, een lepel diksap, maakt het wat zoetig, dus een halve kan ook als u pittiger prefereert! Naar de oosterse keuken wordt er mango in plaats van appel gebruikt plus verse kokos, dus aanlengen om het wat smeuïger te maken met de kokos melk of wat santen oplossen in heet water! Wat selderij erbij of selderij zout is allemaal naar smaak want in de blikversie zit al zout toegevoegd.Wees voorzichtig met het vocht erbij anders wordt het te dun!
Alles even op een rij
Klein blik linzen (uit laten lekken)
1 lepel kerrie
korianderblad (naar smaak meer)
Zout naar smaak
3 a 4 lepels appelmoes of 1lepel diksap!
Halve eetlepel citroensap
kokosmelk of santen
De uitgelekte linzen met een takje koriander, naar eigen smaak meer of minder koriander het gaat snel overheersen of gewoon weglaten mag ook, een lepel citroensap erbij! Een lepel kerrie kleurt het meteen mooi geel op, theelepel mosterdzaad gemalen, een lepel diksap, maakt het wat zoetig, dus een halve kan ook als u pittiger prefereert! Naar de oosterse keuken wordt er mango in plaats van appel gebruikt plus verse kokos, dus aanlengen om het wat smeuïger te maken met de kokos melk of wat santen oplossen in heet water! Wat selderij erbij of selderij zout is allemaal naar smaak want in de blikversie zit al zout toegevoegd.Wees voorzichtig met het vocht erbij anders wordt het te dun!