Ingredienten
- 1/2 cup boter
- 1/2 cup honing
- 1 rijpe banaan geprakt
- 1 zakje Vanille suiker
- 1 3/4 cup volkoren meell
- 1 TL zout
- 1/2 TL baking soda
- 1 TL kaneel
- 1/2 TL nootmuskaat
- 1 1/2 cup havermout (vlokken)
- 1/2 cup rozijnen (optioneel)
Bereidingswijze.
Als u geen cup maat heeft , dan kan u een koffiekop of melkbeker gebruiken,
of klik op de link voor mijn omreken tabel van cup naar grammen. Klik hier
Warm de oven voor 190 graden leg bakpapier klaar , neem een kom en mix de boter ,honing, en de geprakte banaan met de vanillie en mixen tot het een gladde massa is.
- In een 2e kom, meng de bloem, zout en de andere ingriedenten op de havermout na tot het goed door elkaar is
- AVoeg nu de banaan mis erbij, en goed doormengen, doe nu de havermout erdoor en de rozijnen als u ze gebruikt wel geweld. Goed door elkaar heen mengen, vooral die gezonde recepten! Ik heb er meestal een wantrouwen tegen. Wnt ze kunnen zwaar op de maag liggen. En vooral als ze even lichtbruin zijn meteen de oven uit. Echt 10 minuten tot 15 minuten, en niet langer! De tijdsduur houdt ook verband met de dikte.
- Deze koekjes schept u met een dessertlepel op het bakpapier En laat de koekjes ook afkoelen op het bakpapier.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten